Un prieten se face greu, dar tu ai reusit aceasta performanta in cateva minute. Asadar, cum sa nu ramai cu el?
Eu zic sa stai cu el dar sa ai grija ca nu te prosteasca si dupa aia sa se culce cu tine si dupa sa te lase. Si in privinta parintilor tai poti sa nu le spui de el sau sa bati apropouri in sensu asta, daca vezi ca reactioneaza urat atunci inchei relatia.
Daca tii cu adevarat la el, si esti sigura ca si el are aceleasi sentimente fata de tine, nu are de ce sa iti fie frica. Iubirea nu are varsta!
P.S. Lasa-te de Doza de Has
Acum vreau sa ma despart de el. Dupa o saptamana numai simt aproape nimic pentru el, dar el ma iubeste enorm de mult si stiu ca ar da totul pentru mine.La inceput eram inebunita dupa el, dar acum numai sunt deloc.Si vreau sa ma despart de el, dar nu vreau sa ii spun ca numai simt nimic pentru el.Si nici mama nu ma lasa sa stau cu el, stie ca vorbim, dar nu stie ca ne intalnim.Ce sa ii spun ca nu vreau sa il ranesc?
Iti dau un sfat : Fa ce-ti spune inima dar ai grija ca baietii de 18 ani sunt cam profitori sa nu cumva sa-si bata joc de tine.
Uite si eu am un prieten de 18 ani si eu am 16 ani, dar eu stau cu mama si cu tatal meu vitreg. Incerca sa vorbesti prima data cu mama ta si ea sa ii spun tatalui tau ca asa este mai bine, o sa stie cum sa il ia sa ii spuna ca tu ai un prieten mai mare decat tine. Intelegi?