Nu este neaparat vina ta,sunt sigura ca te iubeste pentru ce esti tu nu pentru modul de a vorbi. Daca s-ar fi simtit prost ti-ar fi reprosat! Fiecare om promite un lucru dar nu este sigur daca il si poate indeplini,la un moment dat mai intervin si probleme pe care uneori uitam a ne anunta persoanei si a ne scuza ca nu am anuntat-o.Ce vreau eu sa spun aici este ca ca s-ar putea sa fi avut vreo problema! Nu e vina ta dar nici a lui,sunt sigura ca maine cand va v-ati intalni iti va explica problema,nu-i neaparata vina ta, asteapta si te vei lamuri maine! Bye, Bye!
Eu zic sa mai astepti pana maine, iar daca nu te suna ii poti trimite un mesaj:"hey, ai uitat ce aveam ceva de vorbit?" sau cum vrei tu sa scrii.asa o sa vada ca vrei sa te intalnesti cu el si poate o sa te sune.iar daca nu te suna, asta e nu ai ce sa faci totusi daca va iubiti, o sa fie bine:*
Pai dat fiind ca iai vb ''sec'' poate ca a decis sa te lase in pace o vreme sa te gandesti. O sa ia legatura cu tine curand daca chiar te iubeste.
Pentru simplul fapt ca tu prin felul de a "vorbi" cu el, i'ai dat de inteles in mod indirect faptul ca tu nu vrei sa te impaci cu el.
E foarte simplu. >_
Nu ar fi bine sa ai incredere in el...persoana respectiva e dubioasa... daca te-ar fi iubit cu adevarat, sigur te-ar fi sunat
Cred ca nu te-a sunat pentru ca nu a avut timp, ori a uitat sau a fost plecat undeva.Eu zic sa ii trimiti un mesaj si sa il intrebi de ce nu te-a sunat.Poate vrea sa iti dea timp sa te gandesti sau poate s-a rusinat fiindca el tot era disperat sa te impaci cu el si tu ai spus bine, ok si din astea, pentru ca iti scria te iubesc si tot felul'.Cre'ca a vrut sa o ia mai incet(este o metoda ca sa poti sa te impaci). Daca chiar il iubesti trebuie sa te impaci cu el. Daca te iubeste cu adevarat, dupa cum reiese din intrebare, crede-ma ca ar vrea sa va impacati si se va bucura.Eu cred ca tu trebuie sa faci primul pas!
Buna
Eu una,cred ca,ii pare chiar rau pentru ce s-a intamplat in trecut,si vrea sa se impace cu tine
Nu stiu, eu zic sa ii acorzi o sansa, pentru ca poate chiar ii pare rau...
...si poate s-a simtit aiurea cand ii vorbeai tu asa,si poate de aceea nu am mai dat nimic, nu te-a mai sunat, incearca sa il cauti tu si sa vb cu el:*
Bafta!
Eu cred ca face asta ca sa te irite. Care din voi a pus capat relatiei si din ce motiv? In fine, nu mai conteaza. Unii asa mai fac, vor sa irite persoana respectiva de care s-au despartit, sa se prefaca (,) ca vor sa se impace, sa isi ceara iertare etc. ca sa o faca sa sufere, sa o joace pe degete si sa lase totul balta apoi. Si eu am patit asa, deci stiu ce zic .
Curiozitațibărbați întreabă: