| anaandreea100 a întrebat:

Bună, miercuri seara am avut contact sexual cu iubitul meu (neprotejat),așa îl avem mereu. De fiecare dată după contact nu avem nimic zilele următoare, nu avem niciun fel de problemă sau durere doar ca,după acesta de miercuri am început să simt in zona vaginului un fel de mâncărime dar în interior,nu știu cum să explic,e un fel de mâncărime dar care nu mă face să mă scarpin,doar îmi produce un disconfort. Iar pe lângă asta,când merg la baie să urinez am senzația ca și cum aș avea infecție urinară (adică simt că nu aș fi terminat de urinat, mă doare doar foarte puțin, îmi vine sa merg imediat la baie chiar daca am făcut-o deja inainte). Tin să menționez că eu am făcut de 2 ori in trecut infecție urinară și știu care sunt simptomele și durerile, iar ce am eu acum seamănă foarte puțin dar v-am spus ca nu e aceeasi durere pe care o ai atunci când ai infecție urinară. Credeți ca este tot o infecție urinară dar sub o formă mai ușoară sau ca am făcut o mică iritație după contact?

7 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Se pare că iubitul tău nu este doar al tău. Nu seamana a infectie urinară.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Mergi la ginecolog sa te consulte, pe TPU nu există doctori, ce varsta ai?

| Violleta2022 a răspuns:

Mancarimile vaginale si usturimile de la urinat sunt semne de BTS nu de infectie urinara.

| Emilian65 a răspuns:

Cred ca este o iritatie apăruta în urma contactului sexual neprotejat. Altădată, nu mai faceți sex neprotejat!

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Mergi la ginecolog de urgenta!
Cel mai probabil BTS.
Daca e acelasi iubit, ti-a mai provocat si alte neplaceri: https://www.tpu.ro/......-cand-fac/

Protejeaza-ti sanatatea folosind prezervativ. Te protejezi de sarcini nedorite si de BTS (Boli cu Transmitere Sexuala).
Fa-ti vaccinul HPV, este gratuit pentru fete şi băieţi (11-19 ani neîmpliniți). La medicul de familie.
https://comenzi.farmaciatei.ro/......dolescenti

| annonimaaaa555 a răspuns:

Poate sa fie infecție urinara dar mai mult infecție cu transmitere sexuala, deoarece te mănâncă și vaginul...du-te la un control ginecologic și iubitul tău la urolog sa va testați amândoi de orice boală neapărat! Exista riscuri mari...