anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna,mii rusinee de mor si niciodata no sa mi-a iert,am sarbatorit craciunul cu prietenii la discoteca am servit alcool,foarte rar servesc pot sa spun ca mai deloc,am zis ca azi e sarbatoare cu prietenii sa ne distram si iata dansuri,muzica, bautura, dispozitie si am facut cunostina cu un baiat in seara aia dupa ce am facut cunostinta nu mai tin minte nimic doar secvente, ambii serviti am facut sex (( doamne niciodata no sa uit si nu mai servesc in viata mea(nu servesc in genere dar dupa cele intimplate nimic)el m-a sunat a doua zi sa imi spuna ca intre noi nu a fost nimic si ca sa uitam cele intimplate.Eu i-am spus ca imi pare rau ca am facut cunostinta asa as fi vrut sa fie alt fel dar a fost asa am zis ca daca vriodata ne vom vedea sa vorbim ca si cum nu s-a intamplat nimic.E ok..ma tot gindesc la seara aia nu pot sa mi-a scot din cap (sunt fata serioasa imi pare rau ca cu mine s-a intamplat asa, ma urasc)daca ne intalnim vreo data cum sa reactionez, ce sa fac? mii rusine sa il vad ...ma urasc

23 răspunsuri:
| Liviu a răspuns:

Asta face bautura din om.Am avut cateva intamplari nasoale la bautura.Nu multe, insa din ele am invatat ceva.Am lasat bautura departe, am 4 ani de cand nu mai am pus strop pe limba.Numai imi trebuie, prefer sa fiu treaz, sa pot sa ma sparg de ras cand ii vad pe cei beti cum se clatina si cum rostesc cuvinte fara noima.Dar ce varsta ai?

| christos1234 a răspuns:

Daca lui i-a placut ce ati facut nu este nici o problema.

| corbulalbrosu a răspuns:

Nu ai de ce sa iti faci procese de constiinta, din moment ce fapta oricum este consumata. In cazul unei reintalniri cu tipul va trebui sa te comporti cat mai natural ca si intre doua cunostinte oarecare.Te-a asigurat de discretie totala din partea lui si acest lucru ar trebui sa te faca sa devii linistita ca nimeni nu se va afla/sti nimic despre aventura voastra.

| Emilian65 a răspuns:

Nikole, vezi ce inseamna sa bei si sa nu stii ce faci apoi? Dintr-o prostie de asta ti-ai pierdut virginitatea si nu se stie daca nu ai ramas si gavida. Spune-i baiatului ca ai ramas gravida ca sa sufere si el dupa prostia care a facut-o cand a fost beat.

| Lawliet14 a răspuns (pentru Emilian65):

Nu cred ca si-a pierdut virginitatea cu el, dar ma mir ca n-a ramas insarcinata.

| TPUuser199 a răspuns (pentru Lawliet14):

Stai tu chill ca vor urma si intrebarile alea laughing) nu e timpul trecut.

| LoveSleep a răspuns:

Mor de râs laughing)
Ai servit cam multe. Ideea că ai servit și puțină p**ă.
Altădată nu mai servi.

| LoveSleep a răspuns:

Mulțumesc.
Servește și tu un pahar de vin. laughing

| FABULOSUL6000 a răspuns (pentru LoveSleep):

Pai si cu palinca asta ce dracu fac laughing

| LoveSleep a răspuns (pentru FABULOSUL6000):

O dai la câine laughing
Pardon, i-o servești câinelui.

Bai asta e crima direct. Zeama sfanta se cinsteste nu se arunca laughing

| LoveSleep a răspuns (pentru FABULOSUL6000):

Apă sfințită.
Eu zic că un Perfect ar fi perfect :)) Dar merge și pălinca ta.
http://i.imgur.com/ZxZ3SpT.jpg

Acuma ne descurcam si noi cu ce avem.Zi mersi ca nu e spirt mona.

| Lawliet14 a răspuns:

Dar unde facurati sex? laughing Am inteles ca te caiesti dar de ce ar trebui sa-ti fie rusine de el? Doar ai o orientare sexuala normala. Cat timp nu te vorbeste pe la spate ca sa nu-ti convina, e ok.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mai bea si alta data, asa mai zice unu mersi ca exista fete ca tine.

| frostxtq a răspuns:

Te-ai comportat ca o fata ieftina, iar prin faptul ca te-a sunat sa iti spuna ca intre voi nu s-a intamplat 'nimic', inseamna ca si el si-a dat seama de acest lucru. Cel putin s-a simtit bine si tu acum e simti vinovata.

Partea buna e ca nu ai un iubit pe care sa il fi inselat in halul asta, era chiar penibil. Oricum nu mai ai ce sa faci. Incearca sa uiti si sa nu mai repeti greseala.

| e1xtz a răspuns:

Exagerezi...nu e chiar atat de dezastruos pe cat vezi tu acum.
Cea mai buna solutie daca dai de el, salut si atat, de parca nu s-a intamplat nimic.E posibil sa vezi ca daca il tratezi indiferent, sa se oftice chiar

Răspuns utilizator avertizat
| CodrutEnergy a răspuns:

Asta este, prostia se plateste.
Suporti consecintele.Asuma-ti decizia.
O sa-ti redobandesti stima de sine cand o sa dai dovada de un comportament de care sa nu fi rusinata si cand o sa iei niste alegeri mai intelepte si o sa te comporti rational.Acum concentreaza-te pe ceva mai serios si eventual lasa-te de genul asta de distractii gen cluburi daca nu poti sa ai o limita.

| Daniell25 a răspuns:

Doamne! te sfatuiesc sa faci asta:
-sa renunti la a te invinovati pentru ca i se putea intampla oricui si in al doilea rand nu conteaza toate fetele fac asa( o sa zici ok, dar eu nu sut ca toate fetele) te cred! dar asta e ceva uman!
-in cazul in care o sa te intalnesti cu el incearca sa te comporti normal sa nu vada ca esti traumatizata sau altele...
- si mai e ceva... faza cu uitatul- o sa uiti cand o sa fie cineva in viata ta care o sa te iubeasca si o sa te ajute sa uiti asta-
EU ITI ZIC BAFTA! SI NU TE MAI INVINOVATII! TE PUP! ♥♥♥ FUNDA?

| anhonim a răspuns:

Unde ati facut-o? in wc ul clubului? si ce tip de sex ati facut?

| NicoGamerHD a răspuns:

Nu fi suparata si eu am avut iubire cand doream sex ele nu vroiau e ceva firesc dar dragostea se face cand iti doresti cu o persoana nu din cauza alcolului nu-i nici o problema fata mea lasa nu te speria nu se intampla nimic nu vei reactiona cu nimic treci peste gandeste mai matur chiar daca ai facut sex nu conteaza. SPER SA TRECI PESTE NU FI ATAT DE DURA CU TINE LASA TOT CE A FOST TREBUIE SA SE UITE NU CONTEAZA NU MAI FI ATAT DE REA. DATA VIITOARE INCEARCA SA NU TE MAI IMBETI