Ea,pentru tine,a insemnat o relatie.
Tu,pentru ea,ai fost doar o distractie de "vacanta".
Rupta de tara,de parinti,intr-o lume straina,erai singura ei legatura mai apropiata,asa ca te simtea ca pe ceva mult mai apropiat decat erai in realitate.
In plus,avea siguranta ca nu va fi controlata de parinti, asa ca de ce n-ar fi incercat sa se joace de-a "indragostita"? Putea experimenta linistita cum e o "relatie", ca tot era curioasa, nu?
A fost o scurta "pierdere de identitate" si continuarea a fost plina de lasitate din partea ei, ar fi trebuit sa-ti spuna frumos ca doar a vrut sa se distreze si punct.
Numai ca cerem prea mult de la o fata de 14 ani,daca te uiti putin in jur,oamenilor maturi le e greu sa fie responsabili,ce i-ai putea cere?
Asa ca acum,tie nu ai ce reprosuri sa-ti faci,tu ai fost corect de la inceput pana la sfarsit,baiul e la ea,tine de neseriozitatea varstei si de imposibilitatea sa infrunte responsabil o situatie.
Singurul lucru care iti ramane sunt amintirile(frumoase,pentru ca memoria omului e selectiva) si o lectie(amara) de incredere,e importanta, data viitoare vei fi mai prevazator.
Nu cauta alte explicatii si nu-ti umbri sufletul cu asta, desi o fata s-a jucat cu tine, viata merge mai departe, n-o lasa sa treaca pe langa tine!
Sincer nu am citit tot ca imi e lene dar la ce te asteptai? fetele din ziua de astazi sunt foarte destepte in privinta relatiilor
Te inteleg PERFERCT sunt in aceeasi probleme sa ramanem amici ( ca cica tin extraodinar de mult ca la un rieten amic frate) si ce ma doare pe mine capu cat nu mai e iubire ma pis pe prietenie ei.e o tanpenie ai cea mai mare dreptate.Bravo mi-a placut ce ai scris
Ce sa faci copilu', asa-s fetitele de 14 ani, sunt ele dragute, dar inca nu gandesc destul de matur, paranoia e mare cu ele. (Gen forta, Star Wars).
Te inteleg, stiu cum e, e nasol... da-i ignore de pe mess, unfriend facebook, incearca s-o eviti si intr-o luna iti trece. Iar cand o vezi iar o sa-ti pese...
E nasoala treaba, rezolvarea e sa ii spui sincer ceea ce simti, si daca ea tot refuza, si tot refuza, ii dai o palma peste cur tare, si pleci, esti barbat o sa-ti treaca.
Numai bine.
" Ce sa faci copilu', asa-s fetitele de 14 ani, sunt ele dragute, dar inca nu gandesc destul de matur, paranoia e mare cu ele. (Gen forta, Star Wars)."
Sa mori tu?