Asa se intampla de cele mai multe ori.Pana la urma o sa-ti treaca.Nu vreau sa ma intelegi gresit daca iti spun parerea mea.Asta e o problema pe care trebuie sa o rezolvi tu insuti tu stii cel mai bine ce s-a intamplat si daca te gandesti o sa iti raspunzi singur.
De aceea nu trebuie sa ne atasam niciodata de cineva, uite ce se intampla. sentimente sincere, ganduri "curate" ba chiar intelegere si unde ai ajuns? La dezamagire totala.
Motivul cu studiile e unul josnic pus la nimereala, in primul rand ce? Nu poate sa se concentreze pe studii ca e si prietena/iubita ta in acelasi timp? Si discutati si 10-15 min pe zi, daca o tineai cu orele mai ziceam.
Toti ce dau comment aici isi spun doar parerea, nu te lua dupa noi, noi doar presupunem niste lucruri dupa cele spuse de tine. S-ar putea sa fie treaba cu studiile dar nu prea cred. Cred ca nu s-a mai simntit bine cu tine, a gasit pe altcineva, cel mai probabil un papagal de +18 care se duce pe la ea ori unde ar fi si normal ca fata... Fata asta e demna de dispret! Rar se mai gasesc baieti ca tine, dar se pare ca ea era ca toti ceilalti. Sau cine stie poate chiar a avut motive serioase sa faca asta, poate au aflat parintii ei si daca erau unii de aia nebuni (inca mai exista)poate au obligato/scandal monstru etc si normal biata fata.
Exista n-spe mii de posibilitati, deci nu te lua dupa ce zicem noi, noi doar ne dam cu parerea.
Pe ce "studii" sa se concentreze la 14 ani, incat sa nu poata avea timp pentru tine? Iar chestia cu "amici" e intr-adevar josnica. Ar putea fi un alt baiat, sau sa fi aflat parintii. Oricum nu vei avea liniste pana cand nu vei stii adevaratul motiv. Meriti o explicatie, sfatul meu e sa insisti pentru a clarifica situatia.
M-am gandit la chestia asta, foarte mult, m-am gandit si sa clarific situatia cu ea, si nu cred ca merita. Am tinut la ea foarte mult, inca tin, iar orice as face in acest sens nu ar putea provoca niciun bine ei.