| blari a întrebat:

Multe persoane spun ca varsta perfecata pentru a te dezvigina e 18, alti spun ca 16, sunt curioasa care ar fi acea " varsta perfecta", poate ma ajutati voi sa gasesc raspunsultongue

Răspuns Câştigător
| IngerFaraAripi14 a răspuns:

Nu exista o varsta anume...nu e bine nici la 14 ani nici la 25...cand vine momentul o faci dar inainte sa te gandesti la ce urmari poate avea acest lucru. asta fiind un rezumat la tot ce as fi vrut sa scriu

6 răspunsuri:
| LaLaLaLoveAlex a răspuns:

Nu exista varsta perfecta. Varsta perfecta este atunci cand simti si atunci cand esti pregatit fizic si psihic sa o faci! Poti sa ai si 16 si 20. Bafta :*:*:*

| VadTot a răspuns:

Nu inteleg cum ai putut sa d ai fundita unei persoane care ti a raspuns extrem de gresit! Eu o contrazic si spun ca da exista o virsta dupa care iti poti incepe viata sexuala Si aceea este dupa virsta de 18 ani cind corpul a ajuns la o anumita dezvoltare fizica. Cind organele interne s au dezvoltat si au ajuns la maturitate in fine eu asa stiam si cam acesta i raspunsul corect

| blari explică (pentru VadTot):

Si care ar fi consecintele daca viata sexuala s-ar incepe mai devreme, de exemplu 16?

| VadTot a răspuns (pentru blari):

Odata ce organele interne nu sunt pe deplin dezvoltate tu ce parere ai crezi ca i bine? consecintele sunt pe viitor o imbatrinire precoce cind ajungi in florea tineretii deja corpul t pe interior este deja ofilit! Iar daca doamne fereste mai faci si un avort asta in caz ca esti fata.pe viitor cind vrei intr-adevar sa ramai gravida s ar putea sa nu mai poticrying

| ania a răspuns:

Dupa ce te casatoresti, indiferent de varsta.Eu cred ca e un dar pe care il merita doar sotul. Produce o legatuta emotionala puternica si e pacat sa suferi daca te desparti sau sa nu te poti bucura deplin de viitorea ta casnicie.

| CapacDeBere a răspuns:

65laughinglaughing
am glumit, nu te supara, okwinking?
pai de preferat ar fi ceva apropiat de 20 18 jumate 19 iar daca intr-adevar tii la religie si vrei sa te pastrezi"pura" in fata altarului de preferat ar fi dupa casatoriewinking
acum, alegerea fiecaruia.
Ciao:*