Nu exista o varsta anume...nu e bine nici la 14 ani nici la 25...cand vine momentul o faci dar inainte sa te gandesti la ce urmari poate avea acest lucru. asta fiind un rezumat la tot ce as fi vrut sa scriu
Nu exista varsta perfecta. Varsta perfecta este atunci cand simti si atunci cand esti pregatit fizic si psihic sa o faci! Poti sa ai si 16 si 20. Bafta :*:*:*
Nu inteleg cum ai putut sa d ai fundita unei persoane care ti a raspuns extrem de gresit! Eu o contrazic si spun ca da exista o virsta dupa care iti poti incepe viata sexuala Si aceea este dupa virsta de 18 ani cind corpul a ajuns la o anumita dezvoltare fizica. Cind organele interne s au dezvoltat si au ajuns la maturitate in fine eu asa stiam si cam acesta i raspunsul corect
Odata ce organele interne nu sunt pe deplin dezvoltate tu ce parere ai crezi ca i bine? consecintele sunt pe viitor o imbatrinire precoce cind ajungi in florea tineretii deja corpul t pe interior este deja ofilit! Iar daca doamne fereste mai faci si un avort asta in caz ca esti fata.pe viitor cind vrei intr-adevar sa ramai gravida s ar putea sa nu mai poti
Dupa ce te casatoresti, indiferent de varsta.Eu cred ca e un dar pe care il merita doar sotul. Produce o legatuta emotionala puternica si e pacat sa suferi daca te desparti sau sa nu te poti bucura deplin de viitorea ta casnicie.
65
am glumit, nu te supara, ok?
pai de preferat ar fi ceva apropiat de 20 18 jumate 19 iar daca intr-adevar tii la religie si vrei sa te pastrezi"pura" in fata altarului de preferat ar fi dupa casatorie
acum, alegerea fiecaruia.
Ciao:*