Draga mea, nu-l mai suna.Deloc,niciodata.Ai fost obiectul lui de distractie pentru o noapte.Pastreaza-ti cata mandrie ti-a mai ramas.El s-a intors la viata lui, la prietena lui.Fa si tu la fel si uita-l.Incearca sa iti gasesti un alt prieten, un baiat bun care sa-ti placa si ai grija cu povestile de genul asta, te poti compromite.Mult noroc!
Lasa-l mai bine cu prietena lui si spune-i respectivei ca avea de gand sa ii puna coarne cu tine asa sa stie cu cine sta in relatie.
Parerea mea...stai linistita in banca ta.Mai sunt baieti.El daca are prietena si nu te-a mai cautat nu cred ca are rost sa-ti bati capul. Poti incerca sa-l suni macar o data sa vezi ce are de zis, in functie de ce zice el, stii si tu mai departe ce sa faci.da sa n`uti faci prea multe sperante.Pentru ca asa cum a stat cu tine o noapte cadn avea prietena, exita posbilitatea sa patesti si tu la fel daca ai fii cu el.Succes :*
Multi la o petrecere se imbata si se distreaza, pun ochii pe o fata cu care sa isi petreaca noaptea. U ai cazut in plasa, te-ai sarutat cu el din prima. Eu iti zic ca te intorcii la intentiile catre vechiul baiat.