| aurora07 a întrebat:

Ne-am despartit de aproape 8 luni dar eu inca il mai port in inima, eu inca il mai iubesc. Mi se rupe inima cind il vad cu o alta femeie si mereu ma intreb, oare ce are ea mai bun ca mine.El ma ignora, nu vrea sa ma asculte, dar eu atit de mult inca il iubesc. As da orice sa dau timpul innapoi, sa fim impreuna si sa nu ne mai despartim.Am incercat sa uit, sa-mi caut alt job, sa schimb locul de trai unde am si stat impreuna, sa fiu mereu ocupata ca sa uit de el, am iesit cu alti barbati, dar locul lui nu il poate lua nimeni, am plins si pling foarte mult ca sa-mi fie mai usor, dar tot nu pot sa-l uit. Ma simt atit de neimportanta si din cauza asta nu mai sunt persoana cea increzuta care eram, nu ma mai simt "femeie", mi-e frica sa mai iubesc. Ce sa fac caci inca il mai iubesc? ce sa fac sa mi-l scot din suflet? ce sa fac sa nu ma mai doara atit?

Răspuns Câştigător
| XxBlueRosexX a răspuns:

Eu anul trecut in ianuare am fost in aceeasi situatie ca si tine...s-a despartit de mine dupa 5 luni, a fost prima data in viata cand am fost indragostita... si eu am plans ff mult dar dupa am realizat ca nu merita lacrimile mele. Cu plansul nu rezolvi nimic doar iti faci rau singura, gandeste-te au trecut 8 luni si te cred ca inca il ai in inima si acolo va ramane poate pentru totdeauna dar este momentul sa nu te mai gandesti atat de mult la el, fa o vacanta cu prietenele acum ca vine iarna mergi la munte distreaza-te mergi in cluburi fa orice iti sta in putere sa nu te mai gandesti le el, din moment ce el te ignora dar naibii se vede ca nu te merita, si eu mai tin la fostul dar stiu ca nu mai poate fi al meu. Scumpa mea gandeste pozitiv si ai sa vezi ca cu timpul iubirea care o porti in suflet pentru el incet incet va disparea poate nu de tot dar macar nu il vei mai iubii asa de mult si nu vei mai plange pentru un nesimtit care te-a ranit si inca te raneste in continuare, lasa-l sa isi vada de viata lui cu actuala si tu incearca sa ai o relatie stabila. Acum calmeaza-te lasa plansul deoparte si fa ce ti-am spus mai sus. Ai grija de tine
baftawinking

| aurora07 explică (pentru XxBlueRosexX):

Multumesc LadyRasha pentru sfaturi, sustinere si incurajare! Voi tine cont de ceea ce tu mi-ai spus!

3 răspunsuri:
| Dariusuu a răspuns:

Dacă spui că îl iubeşti de ce nu-l laşi să fie fericit cu cine vrea?

| ByCats a răspuns:

Incearca sa iti ocupi timpul cu ceva, asa o sa uiti iesi cu prieteni gaseste activitati amuzante! distreaza-te! mai sunt si alti baieti el nu e singurul!