Poate ca ii pare rau si mie imi pare rau pentru o prietena dar nu imi raspunde daca vreau sa o contactez cumva
Sunt trei posibilitati: sa te vrea ca pe o amica, sa nu stie nici el ce vrea, sau sa te vrea inapoi.
Tu trebuie sa te hotarasti ce vrei. Daca vrei sa ramai cu prietenul actual, fa ce ai facut pana acum. Vorbesti cu fostul cand va intalniti, dar fara atingeri sau saruturi si fara sa iesi cu el. Daca ai dori mai mult sa fii cu fostul, intalniti-va si lamuriti lucrurile intre voi. Ii ceri sa iti spuna cu toata sinceritatea ce vrea si cum vede el viitorul vostru impreuna. Ii spui si tu lui ce iti doresti de la el si ce simti pentru el. Discutati pana cand ajungeti la o viziune comuna - dar tot asa, deocamdata fara atingeri si fara pupaturi. Daca sunteti de acord ca vreti sa fiti impreuna, lamuresti situatia cu prietenul actual si nu va opreste nimeni. Cheia aici este CE VREI TU, nu ce vrea fostul.
Voi ati fost impreuna de la 9 la 11 ani? ce naiba faceati, va jucati cu papusile impreuna? cred ca am innebunit de tot
Aveau ambii 16 ani, nu 9 și nici 11
, da. am citit eu aiurea, ma si miram ce naiba