Nu e nici o rusine. Viata sexuala ti-o incepi, cand te simti pregatita (si fizic, si psihic) si cand ai intalnit persoana potrivita.
Pana atunci stai fara grija! Nu e nici o graba.
Au zis 9 persoane pana acum felitari! eu ce mai pot zice? vreau doar sa adauag ca daca esti draguta si nu esti o grasa hidoasa FELICITARI! chiar ca esti cu picioarele pe pamant!
Nu stai linistita ca maj fetelor isi incep viata sexuala de la 12-13 ani.. asa ca nu e deloc o rusine ca uh nu ai facut`o pna acum.
Din contra! E o mandrie! Bravo! Felicitari! Sa fii mandra de tine! Felicitari ca ai stiut sa-ti tii capul pe umeri! Te pup
Te felicit esti printre cele care se respecte pe ele insusi si numai de atat si corpul si ai grija ce baiat iti alegi conteaza foarte mult bafta
In sfarsit o fata cu picioarele pe pamant. Felicitari! Altele o fac si la 14-15 ani(si mai toate din cate observ in ultima vreme).
Nu.Chiar deloc ci din contra ar trebui sa fi mandra.E mare lucru ca la 19 ani sa fi virgina !
N-are treaba, pana la urma e corpul tau si nu al altcuiva; daca nu te-ai simtit tu pregatita sa faci acest pas, nu-i nimic; mai degraba ca tine decat ca pustoaicele de 14-15 ani care n-au habar ce fac, si-si regreta faptele mai tarziu.
Mie nu mi se pare sa fie o rusine pentru o fata daca e virgina la 19 ani. Nu as judeca o fata dupa acest lucru. Chiar m-as bucura daca as avea de aface cu o astfel de fata.
Nu este deloc o rusine, chiar este foarte bine, felicitari... rar se mai asesc fete ca tine in zilele de azi, cand majoritatea fetelor incep viata sexuala la 12-13-14 ani si habar nu au ce fac. sper ca te-am ajutat.
Scz de intarziere . Mie nu imi este rusine, insa in ultima vreme am observat ca viginele/virginii sunt inferioare/ori. Ceilalti zic ca arat bine, sunt invidiata pentru corpul meu In fine, multumesc ca m`ati incurajat.
Nu.trebuie sa fii mandra de tine.eu am 20 de ani si sunt tot virgina.si nu mi-e rusine sa zic ca sunt.