| rebelasexi a întrebat:

Nici eu nu mai stiu ce sa fac am descoperit iar ca iubitul meu urmeaza sa se duca la fosta acasa vorbesc tot timpul pe mess la telefon se suna, din cate am inteles au fost impreuna in mall ea a vrut sa ii cumpere o perinuta dinaia in forma de inima si a ramas sa i-o cumpere data viitoare care cred ca este azi. O urasc si e prietena mea suntem si verisoare si desii ea stie foarte bine ca suntem impreuna continua sa vb cu el si sa il invite acasa la ea si ii zice sa se mute cu ea si ca perinuta aia o va tine tot timpul in brate ca sa nu zica intre picioare si vrea sa o sarute si nu mai stiu ce...ea mai e si o...care se vinde pe bani deci nu stiu cum poate sa fie asa si el la fel m-a lasat masca,voi ce a-ti face?

2 răspunsuri:
| Heather_Sioux_Lindsay_1997 a răspuns:

Pai parerea mea nu as mai vorbi cu niciunul dintre ei.M-as desparti de acest baiat, deoarece ma inseala cu propria mea verisoara, sange din sangele meu.De asemenea nu as mai vorbi nici cu ea, pentru ca ma tradeaza.

| aaalexutza a răspuns:

incearca sa vb cu prietenul tau si el daca chiar tine la ea...dai liber iubita nu merita sa fii a 3 roata gasesteti alt baiat care sa stie sa te aprecieze :*:*:*