anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nici nu stiu cu ce sa incep. In primul rand, am 14 ani, aproape 15. In fine, neimportant.
In vara am cunoscut un tip si imediat am devenit prieteni foarte buni. Pe la sfarsitul verii ne-am sarutat si apoi am avut un fel de relatie (spun "un fel" pentru ca nu a fost nimic oficial). Dupa vreo 2 saptamani, eu m-am sarutat cu un alt tip, si totul s-a terminat. Apoi cand mai vorbeam, prin toamna, ne luam la misto...
Pe la sfarsitul lui noiembrie si-a cerut scuze pentru cum mi-a vorbit, mi-am cerut si eu si in fine, totul ok. Ne-am intalnit apoi la un party si a stat toata seara cu mine, ne-am sarutat mi-a spus ca ma iubeste, apoi nu ma mai lasa sa plec... Mi-a spus urmatoarea zi ca vine o tipa dupa el la scoala, doar ca nu stie cum sa faca, ca el tine la mine.
Ehh, am trecut si peste asta. Vreau sa spun, din cate am inteles (si din cate stiu si eu din vara), nu este prea sentimental de felul lui, adica isi deschide greu sufletul, doar ca mie mi-a spus sa nu-mi fac probleme ca el chiar ma place. Uneori chiar aberam impreuna, spunand ca ne vom casatori etc.
Acum vreo 2 saptamani i-am spus ca as vrea sa avem o relatie adevarata, adica oficiala. Mi-a spus ca sunt obsedata de asta, si am ajuns sa ne enervam. El m-a facut curvastraight face, apoi am aflat ca ii dadea tipei de care v-am spus convorbirea si ii spunea ca sunt proasta. M-am enervat si i-am dat ignore, insa nu stiu... Nu am putut suporta sa nu-l am in lista si sa nu vorbim. Mi-a trimis mesaj si a spus ca ii pare rau. I-am dat add inapoi.
De atunci nu prea am vorbit, iar eu nu stiu, nu prea mai tin la el ca inainte, dar simt ca am nevoie de ceva sfaturi in legatura cu ce ar trebui sa fac.
Mereu am considerat naive fetele care se impaca cu prietenii lor dupa ce le. umileste asa.
App, o prietena invata in scoala cu el si a spus ca de cand m-am certat atunci cu el este mult mai linistit, calm, suparat chiar.
Nu stiu, i really need help.Nici nu stiu de ce fel de ajutor am nevoie...

Răspuns Câştigător
| Rayyy a răspuns:

Buna,
Uite, stiu ca tu crezi in el, insa iti pot spune sigur ca nu meriti sa fii tratata asa. Imi dau seama ca inca mai tii la el, dar totusi, comportamentul sau s-a dovedit a fi tare dubios. Chiar daca nu iti dai seama, el apeleaza numai la scuze. Nu trebuie sa crezi mereu minciunile lui, sa stii.
Chiar daca se spune ca oamenii, la suparare, pot spune lucruri pe care nu le-au gandit, totusi nu poti face o fata 'curva' dupa ce ii spui ca o iubesti.
Sfatul meu este sa incerci sa il uiti, pentru ca efectiv nu merita sa te consumi si sa speri.

4 răspunsuri:
| forte a răspuns:

Da, stiu ca asta ar trebui sa fac, insa... mi-e destul de greu. am petrecut destul de mult timp cu el.
am devenit oarecum dependenta, cred.

| SecretWish a răspuns:

Ajutor moral big grin
Tu chiar il crezi cand a zis ca-si cere scuze? o fi suparat ca-l inseala a 3 a iubita raised eyebrows sau a mintit prietena aia a ta.
Uita-l mai bine...prima data se iarta, a 2 a oara se scuza dar a a 3 a oara...se pedepseste.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ba nu tiamcitit tot dar cred ca a fost bine?

| Anya_6493 a răspuns:

POi, dupa parerea mea, el nu trebuia sa-i trimita mesajul cu ce ati vorbit voi acelei fete si nici sa te jigneaca asa. Daca a facut asta trebiua sa-si ceara scuze si sa-ti arate ca-i pare rau.
Daca pe el chiar la facut mai linistit despartirea voastra dintr-o cearta, atunci el chiar puenea asta la suflet. Dar ai grja sa nu fi tu pe urma cea cu moralul la pamant.
Lasa. l pe el sa vina sa discute cu tine. daca nu o face mergi tu la el si incercati sa gasiti o solutie.
Poate el e doar speriat de ce ii ceri...
daca zici ca nu mai ti asa mult la el, ...in cazul asa nu stiu ce sa zic.