Buna,
Uite, stiu ca tu crezi in el, insa iti pot spune sigur ca nu meriti sa fii tratata asa. Imi dau seama ca inca mai tii la el, dar totusi, comportamentul sau s-a dovedit a fi tare dubios. Chiar daca nu iti dai seama, el apeleaza numai la scuze. Nu trebuie sa crezi mereu minciunile lui, sa stii.
Chiar daca se spune ca oamenii, la suparare, pot spune lucruri pe care nu le-au gandit, totusi nu poti face o fata 'curva' dupa ce ii spui ca o iubesti.
Sfatul meu este sa incerci sa il uiti, pentru ca efectiv nu merita sa te consumi si sa speri.
Da, stiu ca asta ar trebui sa fac, insa... mi-e destul de greu. am petrecut destul de mult timp cu el.
am devenit oarecum dependenta, cred.
Ajutor moral
Tu chiar il crezi cand a zis ca-si cere scuze? o fi suparat ca-l inseala a 3 a iubita sau a mintit prietena aia a ta.
Uita-l mai bine...prima data se iarta, a 2 a oara se scuza dar a a 3 a oara...se pedepseste.
POi, dupa parerea mea, el nu trebuia sa-i trimita mesajul cu ce ati vorbit voi acelei fete si nici sa te jigneaca asa. Daca a facut asta trebiua sa-si ceara scuze si sa-ti arate ca-i pare rau.
Daca pe el chiar la facut mai linistit despartirea voastra dintr-o cearta, atunci el chiar puenea asta la suflet. Dar ai grja sa nu fi tu pe urma cea cu moralul la pamant.
Lasa. l pe el sa vina sa discute cu tine. daca nu o face mergi tu la el si incercati sa gasiti o solutie.
Poate el e doar speriat de ce ii ceri...
daca zici ca nu mai ti asa mult la el, ...in cazul asa nu stiu ce sa zic.