Nu-i nimic anormal ca visezi la un prieten. Ce nu e bine e ca nu esti sociabila, ca ai o parere proasta despre tine si esti rautacioasa cu cei din jur. Intai inveti sa comunici bine cu oamenii, apoi cunosti mai multi, apoi ai mai multe sanse sa intalnesti si un baiat potrivit. Majoritatea visam si la 13 ani dar se intampla mai tarziu.
Sunt sigura ca aici, pe TPU, iti vei gasi sufletul pereche nu ai nevoie decat sa stai pe scaun, in fata pc-ului, sa ti versi orice idee (coerenta sau nu) la setul de intrebari al contului tau, categoria dragoste si sex, si sigur jumatatea ta va vedea intrebarea si va realiza ca pe tine te-a cautat toata viata. nu te impacienta!
))
Varsta? esti prea mica pentru ganduri din astea la o varsta asa frageda
e doar simpla curiozitate
Imfine.E normal sa ai astfel de,, senzatii", majoritatea oamenilor cred ca au... Esti prea mica pentru din astea ...mai incolo!
Suntem exact in aceeasi situatie, ma regssesc perfect in ceea ce-ai scris tu acolo
Vei gasi un baiat potrivit si pentru tine! Eu nu cred ca esti urata. Scuze ca ma folosesc de intrebarea ta dar vreau sa zic si eu ceva. Nu imi merge sa pun intrebari pe TPU (de aceea spun asta ca raspuns).Ce sa fac sa pot pune intrebari? Ce are?
Loredana :Nu e vorba ca primul care imi iese in cale cu ala o fac. Evident ca nu nici nu ma gandeam la asta.
Auzi VacutzaPoartaTanga nu te mai da tu asa mare mai ine vezi-ti de cei 10 ani ai tai. Daca eu am 15 si sunt mica pentru ganduri din astea u dc te exciti cu perna?
Mai asteapta un timp, nu o face cu primul care iti iese in cale presupun ca mai poti rezista vreo 3 ani, sau chiar mai mult