| Dulcee_7372 a întrebat:

Nici nu stiu cum in incep, am 15 ani si nu am prieten, faza e ca mereu ma gandesc cum ar fi sa am un prieten, sa ma culc cu el, nu stiu dc ma gandesc asa dar mereu imi vin in minte chestiile astea. Voi ce credeti? Poate e din cauza varstei sau nici nu stiu. Prieten nu cred ca imi voi gasi prea curand pentru ca nu ma consider o persoana frumoasa, si nici nu stau in grupuri mari de prieteni pentru ca in jurul meu sunt fff putini de varsta mea.

Răspuns Câştigător
cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Nu-i nimic anormal ca visezi la un prieten. Ce nu e bine e ca nu esti sociabila, ca ai o parere proasta despre tine si esti rautacioasa cu cei din jur. Intai inveti sa comunici bine cu oamenii, apoi cunosti mai multi, apoi ai mai multe sanse sa intalnesti si un baiat potrivit. Majoritatea visam si la 13 ani dar se intampla mai tarziu.

12 răspunsuri:
| Азбука a răspuns:

Nu dispera, ai doar 15 ani! Pentru fiecare fata exista baiatul care s-o placa.

| Paula007 a răspuns:

Sunt sigura ca aici, pe TPU, iti vei gasi sufletul pereche happy nu ai nevoie decat sa stai pe scaun, in fata pc-ului, sa ti versi orice idee (coerenta sau nu) la setul de intrebari al contului tau, categoria dragoste si sex, si sigur jumatatea ta va vedea intrebarea si va realiza ca pe tine te-a cautat toata viata. nu te impacienta!

laughing))

| lplostonyou a răspuns:

Bine a zis compaq15, hormonii, hormonii si iar hormonii happy

| VacutzaRoscata a răspuns:

Varsta?oh go on esti prea mica pentru ganduri din astea la o varsta asa frageda
e doar simpla curiozitate

| Kassandra_9578 a răspuns:

Imfine.E normal sa ai astfel de,, senzatii", majoritatea oamenilor cred ca au... Esti prea mica pentru din astea ...mai incolo!

| Cccccccccccccorina a răspuns:

Suntem exact in aceeasi situatie, ma regssesc perfect in ceea ce-ai scris tu acolo

| Puffy1721 a răspuns:

Vei gasi un baiat potrivit si pentru tine! Eu nu cred ca esti urata. Scuze ca ma folosesc de intrebarea ta dar vreau sa zic si eu ceva. Nu imi merge sa pun intrebari pe TPU (de aceea spun asta ca raspuns).Ce sa fac sa pot pune intrebari? Ce are? sad

| yonutz1 a răspuns:

Ai nevoie de un prieten =P

| compaq15 a răspuns:

Hormonii astia laughing. add:andrey_papillon sa vorbim smug

| Dulcee_7372 explică:

Loredana :Nu e vorba ca primul care imi iese in cale cu ala o fac. Evident ca nu nici nu ma gandeam la asta.

| Dulcee_7372 explică:

Auzi VacutzaPoartaTanga nu te mai da tu asa mare mai ine vezi-ti de cei 10 ani ai tai. Daca eu am 15 si sunt mica pentru ganduri din astea u dc te exciti cu perna?

| loredana_6511 a răspuns:

Mai asteapta un timp, nu o face cu primul care iti iese in cale presupun ca mai poti rezista vreo 3 aniwinking, sau chiar mai multhappy