Du-te la el, sau vorbeste cu el nu il lasa in aceasta stare.Are nevoie de tine, pentru ca probabil esti frumoasa si speciala iar el are mare nevoie de tine.Chiar daca a zis ca se simte rau si nu poate vorbi nu il lasa in starea in care este.Are nevoie de tine mai mult ca niciodata.Du-te la el ca sa nu-l ranesti si mai tare.El te iubeste cu adevarat.Orice problema ar avea daca te duci la el ii spui ca il ierti si il saruti dulce sunt sigura ca o sa ii treaca. Sfatul meu este sa il sprijini. Sper ca am ajutat ca relatia voastra sa mearga mai bine.Pup
Problema este urmatoarea...nu sunt langa el..si a zis ca nu vrea sa stie de nimeni.ca sa nu il caut.si nu stiu ce sa fac.:-
Scriei atunci pe mess ca nu te costa nimic ca tu il iubesti si nu il poti lasa in starea in care este Spune-i ca il ierti si ca nu poti sa il lasi in starea in care este
Tu trebuie sa faci neaparat ceva sa-i demonstrezi ca ti la el.Spune-i ca tie iti poate spune orice, spune-i ca il iubesti prea mult pentru al parasi in astfel de momente.Spune-i ca nu poti sa stai suparata pe el. Sprijina-l si arata-i cat de mult il iubesti. Sper ca am reusit sa te ajut.Eu chiar vreau sa va impacati
Am reusit sa te ajut?
.i'am zis.si el a zis ca e mai bine sa nu imi mai zica ce ii se intampla, ca sa nu ma mai ingrijorez pentru el.
Nu il inteleg!
Pur si simplu.
iar plang
Nu trebuie sa plangi.Nimeni nu merita lacrimile tale crede-ma, meriti mult mai mult.Incearca si tu sa-l sprijini si lupta cum ai facut si pana acum pentru dragostea ta.Si daca pot sa te ajut sa-mi spui ok?
Oke, mersi frumos:*
Ma bucur ca am putut ajuta.
Din cate vad iti place sa minti, inainte mi-ai zis ca i-ai pus capac acum ca te certi cu el esti ciudata dar multi/e fac ca tine cu azi spun una maine zic alta.
Unu la mana.tu nu ai mai intrat pe mess.si ne'am impacat..
si 2 la mana nu te mint...
M'ai intrebat macar? Ma acuzi pe nedrept.o sa vorbim prin msg privat.ce zici?
Nu am intrat pe messenger? Asta e tare, eu cred ca m-ai ignorat dar putin imi pasa.
Te'am ignorat? cand am intrat eu tu nu erai pe mess!
Cum poti sa zici asta?
Mergi fata-n fata, trateaza cu el un pact de pace. Dupa dragoste cea mai buna cale este prietenia.
Eu cred ca ori s-a indragostit ori nu esti tu marea lui iubire si aceasta a fost in trecut, iar acum s-a intors si e dat peste cap nu stie ce sa faca. asteapta si atunci vei vedea care-i toata treaba. succes! Funda?
George0197 întreabă: