| anna_7534 a întrebat:

Nici nu stiu cum sa incep cert e ca am facut o mare greseala.Am 17 si iubitul meu 20.InTr-o zi fiind la el, ne-am sarutat, mangaiat si am ajuns sa fim goi amandoi(eu fiind virgina)ma excitat si mi-a bagat penisul in vagin, are cam 18 cm... dar nu ai intrat chiar tot doarece ma durea.Himenul nu s-a rupt si nu mi-a curs sange deloc...As puea ramane insarcinata? el nu a terminat in mine.Mersi

Răspuns Câştigător
cami
| cami a răspuns:

Draci baltati ce-ti spun fetele astea pe aici. Ce treaba are virginitatea cu insarcinatul? Poti sa fi virgina si insarcinata, sau poate nu.
Nu a terminat, sau nici macar n-o inceput? Ar fi bine a doua varianta. Cel mai sigur e sa-ti faci un test de sarcina, dar dupa spusele tale, nu ai fi.

8 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Himenul n-are cum sa nu se fi rupt, dat fiind c el este la intrarea in vagin, la cativa milimetri de planul extern al vulvei, asa ca oricat de putin te-a penetrat, chiar un centimetru himenul a fost depasit (poate nu s-a ruot ca era el elastic si se va rupe la prima nastere). Ai putea fi si insarcinata daca nu ati folosit prezervativ, fiindca lichidul preejaculator cotine spermatozoizi.

| vykkusor a răspuns:

Daca nu a aparut sange inseamna ca esti inca virgina si nu ai cum sa ramai insarcinata.pup.pa

Răspuns utilizator avertizat
| →s ♥ ą← a răspuns:

Cam naspa dupa cum a zis brigaelalaughing. hmm scuze:* daca nu sa rup himenu nu inseamna ca nu te'a dizvirginat. nu la toate fetele curge sangetongue! Si fa'ti un test de sarcina ca sa fii mai sigura:p!

| eek a răspuns:

De dezvirginat. in propriul sens al cuvantului n areusit.asta a patit si o prietena de-a mea.si asta pentru ca nu a fost destul de relaxata. dar data viitoare o sa fie mai bine.si insarcinata nu ai ramas. n ai de ce sa ti faci griji

| sweetygirl a răspuns:

Inainte de a ejacula baietii elimina o substanta preejaculatoare cu un numar mic de spermatozoizi, totusi un test nu ar strica.

| maadutzza a răspuns:

La primul contact nu poti ramane insarcinata

| kingwar a răspuns:

Nu ai cum sa fi insarcinata lasa ca data viitoare poate reusiti