| Agentulx a întrebat:

Niste sms-uri de dragoste pentru iubita mea. Ceva frumos care sa impresioneze, nu vreau ceva comuna de orice search de google!
Mersi Anticipat!

Răspuns Câştigător
| DoctorParnassus a răspuns:

De ce sa-i prezinti niste falsuri, scrise de oameni care nu simt ce simti tu fata de ea? Cel mai bine e sa-i trimiti un sms in care sa-i scrii sentimentele tale reale in cel mai frumos mod posibil, sau sa-i spui chiar in fata.
La urma urmei, nici nu conteaza ce-i scrii, atat timp cat esti sincer si... dragostos. O sa aprecieze cu siguranta. big grin

4 răspunsuri:
| DeeaDeeutza a răspuns:

Eu zic sa i trimiti niste complimente va fi impresionata ca de ex : Ai parul ca oglinda, ochii negrii ca tigaile, gura rosie ca capsuna, nasu mic ca furnicalaughingrolling on the floor... Si din astea eu zic sa nu ii trimiti prostii! Trimitei niste complimente. O so dai gatahappy

| dddyyy a răspuns:

Mie mi-a trimis ceva prietenul meu care chiar m-a impresionat.era ceva de genu:"daca vrei sa stii ce simt pentru tine, iesi in ploaie si cate picaturi vei prinde atat de mult ma iubesti iar cate picaturi vei scapa atat de mult te iubesc eu"

| kmarianak a răspuns:

Cred ca o mie de cuvinte nu fac cat doua, TE IUBESC!
Daca ai fi o floare eu as fi vantul, ploaia si lumina. Daca ai fi o stea eu as fi noaptea eterna. Daca ai fi ocean eu as fi plaja marginita de gandurile tale. Numai pentru a fi impreuna, pentru totdeauna. Te iubesc!
Daca ai putea sa simti cum bate inima mea de fiecare data cand iti aud vocea, ai simti si tu ca locul tau este langa mine si nu atat de departe. Abia astept sa te strang din nou in brate! Tot ce pot sa imi doresc este sa te am din nou langa mine. Te astept!

http://www.universdecopil.ro/Mesaje-si-sms-de-iubire.html

Iti multumesc pentru fiecare zambet pe care il aduci in viata mea... si sa stii ca de cand te-am cunoscut mi se spune ca zambesc mereu.
Iti poti da seama ca este vorba cu adevarat despre dragoste atunci cand iti doresti ca cel iubit sa fie fericit, indiferent daca tu esti sau nu motivul acelei fericiri.