| Nathalie18 a întrebat:

Nu am avut relatie cu el, ne-am sarutat am iesit si asa mai departe si acum mi-a zis ca nu vrea sa fim nici macar prieteni. Oare de ce? Eu tin mult la el si nu ma pot obisnui cu gandul ca el a plecat de langa mine pentru ca m-am atasat. Cum il uit? Incep sa il urasc, dar nu pot sa il uit nici pe el, nici parfumul si nici tot ceea ce am invatat de la el..am si plans in fata lui dar nu am reusit sa il fac sa se inmoaie.i-am zis sa nu plece ca eu am pierdut multe persoane. Mama mea a murit si sunt doar cu tata si am mai suferit o data dupa cineva care a plecat din viata mea..si nu mai pot. M-am saturat sa mai sufar, as vrea sa patesc si eu ceva sa fiu langa mama.

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mi-ar placea sa te cunosc.

| sweetangels a răspuns:

Cu atat mai mult cu cat stie situatia cu mama ta ar trebui sa se poarte frumos si consecvent cu tine. Uita-l, lumea e plina de baieti instabili emotionali (mai ales la varste fragede dar nu numai, exista si barbati asa). Nu mai fi dependenta de atentia unui baiat! Incearca sa iti faci un viitor, dragostea va veni si va pleca de multe ori din sufletul tau. Cu timpul si cu experienta acumulata pe parcursul anilor si mai multor relatii, vei sti sa alegi persoana potrivita. Numai bine!

| Nathalie18 explică (pentru sweetangels):

Am nevoie de el, de o saptamana stau si plang intr-una din cauza lui, pentru ca el nu intelege cat de rau imi face ca a plecat si el

| Aannonimm a răspuns:

(Incerc sa scriu cat de putin si sper sa citesti totul)
Nu merita pentru un baiat sa faci atatea daca vezi ca lui chiar nu ii pasa de tine, nu trebuie sa te injosesti in fata lui sa ii spui sa ramana si sa plangi pentru ca el atunci va profita mai mult, trebuie sa inveti sa il ignori si cand vei trece pe langa el nici macar o data sa nu il privesti ca si cum el nu exista, pentru ca daca apuci sa te rogi si sa plangi in fata lui sa ramana langa tine atunci te injosesti, aia fac majoritatea baietilor, fi tare si nu permite unui baiat sa isi bata joc de tine, esti o fiinta umana nu carpa lui de sters pe jos
Povestea mea e asemanatoare cu a ta.
Am avut o relatie cu un baiat de doi ani dar cum sa iti zic 3-4 zile era langa mine dupa aia ma ignora, si eu ca proasta plangeam si de fiecare data cand vroia el sa stea cu mine eu acceptam timp de 2 ani m-am injosit in fata unei jigodie de baiat, m-am taiat pe maini, nu mai mancam decat o lingura doua de ciorba pe saptamana, fumam si beam cafele non stop stateam nedormita cate 3 zile 3 nopti, altadata si 4, plangeam in fata lui si ii spuneam ce i-am facut sa se compoarte asa cu mine si el pleca cu zambetul pe buze, dupa ce a trecut dupa un an jum de suferinta l-am cam uitat iar el plecase in Germania, acum 2 luni s-a intors iar eu ca sa ma razbun intr-un fel ma dadeam la fratele lui faceam glume cu el il imbratisam iar el era gelos, dupa aia mi-am facut o relatie cu un baiat dar sti cum el ma folosea sa o faca geloasa pe fosta lui si eu la fel cu fostul si cand venea unul dintre ei ne luam de mana ne sarutam si chestii denastea de indragostiti, iar el era foarte gelos de a ajuns si la bataie cu prietenul asta al meu, el mi-a spus dc il fac sa sufere(avea lacrimile in ochii) eu i-am zis si tu ai facut-o si am plecat zambind atunci i-a cazut o lacrimile a cazut in genunchii inaintea mea a dat cu pumnul in trotuar era plin de sange si a plecat in fuga acasa si maine zi a plecat inapoi in Germania, m-a durut si aveam zambetul pe buze dar imi ascundeam lacrimile, inima imi spunea sa ma duc sa il iau in brate dar m-am opus pentru ca atunci mi-am dat seama ca un uni baieti vor sa isi bata joc cand esti a lor si isi da seama cine esti doar atunci cand vede ca nu mai esti a lui si da acum m-am ridicat si daca il vad trecand pe langa mine nu mai simt absolut nimic, ca un strain si m-am schimbat si nu pun suflet la un baiat pana nu vad ca tine cu adevarat la mine( Povestea mea ti-am zis-o sa stii cat de jegosi pot fi uni baieti si sa nu te lasi la ei, acum cand aud povesti de genul mi se face mila pentru ca stiu prin ce am trecut si tot ce vreau e sa te ajut) sper ca te-am ajutat, iti doresc sa treci cu bine peste tot ce e rau si iti sta in cale!

| Nathalie18 explică (pentru Aannonimm):

Multumesc din suflet. As vrea sa vb in privat daca se poate..trimitemi aici in privat Facebook tau sau skype si vorbim acolo. Se pare ca avem multe in comun si chiar trebuie sa invat sa nu mai fac chestiile astea. apropo tu cati ani ai si cati ani are tipul ala care te a facut sa suferi.