| Herm a întrebat:

Buna!
Nu am crezut ca o sa intreb ceva vreodata la categoria "Dragoste" dar sunt...in ceata.
Deci imi place, foarte mult, de un baiat (Victor) avem multe in comun si de obicei suntem mereu in echipa, cand e de 2 si de mai multi, si vorbim despre orice si ne cerem parerea (inainte ne spuneam si de ce alte persoane ne place happy ). Si chiar nu stiu ce sa fac, adica untem prieteni foarte buni si daca ii spun, sau afla, ca il plac se duce totul de rapa, si chiar nu vreau asta, pentru ca este cel mai bun prieten al meu.
Si nu stiu daca ma place, adica thinking de obicei isi pune capul pe mine, la info, unde stam unul langa altul si suntem in echipa, si imi spune ca ii place parfumul meu si hainele si toate, sau ma gadila, sau ma ia in brate (el pe mine, nu eu, nu- ca celalte retardate care ii dau tarcoale).
Ce parere aveti? happy

Răspuns Câştigător
| WoKy a răspuns:

Acelasi caz il am si eu, numai ca eu sunt baiat! Deci sunt prieten foarte bun cu o fata(eram) orice faceam, faceam impreuna( nu chiar orice, dar intelegi tu) si la un moment dat a inceput sa-mi placa... Eu sunt mai timid asa si tot am incercat cu ea, dar nu vroia nici in ruptul capului pe motiv ca o sa ne certam si nu o sa mai fim prieteni. Dar pe 7 aprilie anul trecut am insistat si am insistat si am convins-o. Acum avem aproape 1 an de cand suntem impreuna!
Spune-i ce simti si o sa vezi ca te intelege. Iar daca nu vrea insista si insista si o sa cedeze, ca...baietii(unii) cedeaza foarte usor... Bafta la combinatiune! big grin

2 răspunsuri:
| danutzyka a răspuns:

Pai daca el te ia in brate... si alte chestii inseamna ca si el te place ca astfel nu ar mai face asa, fa-ti curaj si spune-i ca il placi si daca el nu vrea ii spui ca nu te superi si sa ramaneti prieteni.

| Herm explică:

Merci mult :*