Pai e atunci cand mereu doi isi spun chesti de genu "te iubesc, esti cel mai minunat lucru pentru mine, te voi iubi mereu....etc etc" de obicei relatiile in care se spun chestii de genu sfarsesc dupa 3-4 luni, si de aici faza ca dragostea eterna tine 3 luni
E subanteles.Sub cuvantul etern puten subantelege de lnga durata iar sub 3 luni e un timp in care iti afli parteneru.Ea este "eterna" numai si numai daca e la fel de inflacarata si peste 3 luni cum a fost in primele zile.
Sau chiar dupa 3 luni.
Draga mea, acest citat nu este adevart sa stii.O dragoste adevarata dureaza o vesnicie de timp, de la adolescanta pana la moarte, acest citat este unul fara rost, care vrea sa transmita nu stiu ce mesaj banal. dupa prspectiva ta o dragoste eterna dureaza 3 luni? Nu prea cred...În biologie sau psihologie termenul „iubire" nu este clar definit, tocmai datorită complexității acestui sentiment emoțional.Si un sentiment emotional etern dureaza o etenritata, nu i asaa? LOOL. Sper ca ai inteles..Craciun fericit si funda?@@
Daca intrebai acum 3 luni puteam spune ca venea sfarsitul lumii, acum nu stiu.Probabil o vorba spusa la betie, suparare si preluata de altii.