Daca femeia respectiva e la ovulatie( 2 zile, atata traieste ovulul expulzat de ovare lunar) la mijlocul ciclului de x zile depinde de femeie, atunci ai cele mai mari sanse de a ramae insarcinata, ca sa afli ovulatia sunt anumite aplicatii pe telefon cel mai simplu sau o fata ar trebui sa stie sa calculeze! La fel o femeie poate ramane insarcinata 3 - 7 zile inainte de ovulatie deoarece spermatozoizii traiesc in organizmul femeii cam 3 - 7 zile asta depinde de barbat! Poti ramane si dupa ovulatie cateva zile deoarece e posibil sa fie o mica 'eroare' in organizmul femeii si sa fie eliminat ovulul mai tarziu de perioada calculata ca ar trebui sa fie eliminat! Cele mai sigure zile de a face dragoste ar fi 3 zile inainte de ciclu si 3 zile dupa ciclu cand ai cele mai mic sanse aproape de 0! In rest este recomandat sa faci cu prezervativ!
La 'sfarsit' cand ejaculeaza barbatul in vagin, sunt cele mai mari sanse sa ramana insarcinata daca e fertila!
Dar in timpul actului amoros si dupa terminarea lui chiar daca barbatul nu a ejaculat e o posibilitate, o mica sansa daca femeia este fertila ( perioada aceea cu ovulatia ce ti-am explicat) sa ramana insarcinata din cauza unui lichid care curge din penisul barbatului fie ca e foarte excitat sau pur si simplu curge, nu in cantitati mari si depinde de persoana cat curge sau daca curge! Acest lichid se numeste lichid preejaculator si contine o cantitate mai mica de spermatozoizi care au posibilitatea sa ajunga sa fertilizeze ovulul femeii cand aceasta este fertila! Sunt sanse destul de mici consider eu dar e bine sa nu risti si sa iti dezvolti o educatie sexuala sanatoasa de la varsta asta! Succese! Numai bine!
Pentru ca lichidul preejacuator e plin de "omuleti"! Uite, citeste si aici, si vezi ca scrie YES!
http://healthyliving.msn.com/......regnancy-1
Nu are importanta sfarsit /inceput barbatul cand ejaculeaza in vagin aia merg spre ovul atentie daca x e in perioada de ovulatie, nu isi imagina ca ramai gravida mereu fals doar 2, 3 zile la un ciclu de 28 de zle, tare as vrea sa stiu si eu cand se stie cand e o femeie la ovulatie asta inca nu stim se fac speculati dar nu stim inca
Din cauza acelui lichid incolor, pe care baietii il elimina cand sunt excitati. Acest lichid poate contine spermatozoizi. Acum, depinde si de fertilitatea femeii respective. Sunt femei care raman gravide din prima, altele se chinuie ani de zile sa aiba un copil. Si de-asta, unele cupluri folosesc metoda coitului intrerupt fara probleme si nu se intampla nimic, iar altele au surprize.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
AndrewTate7789 întreabă: