Am inteles ce ai spus! Dar saliva nu e anticonceptional, iar faptul ca el a ejaculat in zona vaginului tau chiar daca nu a fost o penetrare totala tot exista posibilitatea unei sarcini.
Ca sa intelegi mai bine ar trebui sa iti tin o lectie de anatomie.
De aceea te sfatuiesc sa vorbesti cu cineva care stie si te poate ajuta.
Acum daca te-ai jucat fara sa stii regulile asta e, dar macar incearca sa nu te trezesti mai tarziu cu ceva care nu mai poate fi reparat. Banuiesc ca nu esti destul de mica ca varsta pentru un copil.
Virgina numai esti pentru ca ai avut contact sexual, de intrat in tine, a intrat. Ai sanse sa ramai insarcinata deoarece din cate am inteles el a ejaculat si s-a sters dupa. Initial, trebuia sa se spele. Dar sansele sunt destul de mici, fa un test in 2-3 saptamani! Sper sa nu ai nimic.
Virgina nu mai esti.E posibil sa ai si o sarcina nedorita! Asta vezi cand nu iti mai revine ciclul! Protejazate pe viitor!
Virgina mai esti doar tehnic vorbind, practic ai avut un contact sexual neprotejat ceea ce insemna si posibilitatea unei sarcini, mai ales ca exista si sperma prin zona.
Virgina inca mai esti daca e asa cum povestesti tu.
Problema e ca intr-adevar poti sa te trezesti cu o sarcina nedorita.
Sfatul meu este sa faci un test de sarcina.
Mai este un detalui cred eu ca important. dupa 10 minute sau mai mult dupa ce a ejaculat si l-am sters l-am sarutat acolo cam 5-10 minute... apoi dupa un timp inainte de a avea acel contact sexual daca se spoate spune asa iar l-am sarutat... Sperma aia eu ccred ca ar fi pututt sa se stearga..sau nu?
Nu are nici o legatura sarutatul cu faptul ca voi v-ati jucat cu "focul". Tu chiar ai sanse sa ramai insarcinata.
Vorbeste cu un adult care iti este apropiat, pentru ca nu prea mai e de joaca acum!
Nu are nici o legatura sarutatul cu faptul ca voi v-ati jucat cu "focul". Tu chiar ai sanse sa ramai insarcinata.
Vorbeste cu un adult care iti este apropiat, pentru ca nu prea mai e de joaca acum!
Pai daca l-am sarutat nu trebuia sperma aia sa se steraga.si mult mai mult l-am sarutat pe capul penisului.si capul nu a intrat mai deloc in mine.lui nici nu-i dadeam voie sa bage penisul in mine.
El a ejaculat la mine pe burta.si eram imbracata in pantaloni atunci.nu avea cum sperba ejaculata sa nimereasca in vagin.Nu sunt mica in vara fac 16 dar pentru o sarcina e mult prea devreme.Dar as putea sa fac ceva acum la moment ca sa scap de aceste riscuri.inafara de test de sarcina?
Cind am spus ca l-am sarutat nu am avut in vedere ca e anticonceptienala dar ca trebuia sa se spele nu... oricum saliva este a si apa...
Dupa ce iti vei face testul de sarcina, atunci vei vedea ce faci mai departe. Daca nu esti nsarcinata e ok, dar daca testul iti arata ca esti, o sa trebuiasca sa consulti un medic ginecolog cat mai repede.
Iti tin pumnii sa nu fi insarcinata si pe viitor inainte sa faci ceva prostioare, documenteaza-te la ce riscuri te expui si ce sa faci si pentru a preveni sa nu ai o sarcina.
Multumesc mult...
Am inteles ce ai spus! Dar saliva nu e anticonceptional, iar faptul ca el a ejaculat in zona vaginului tau chiar daca nu a fost o penetrare totala tot exista posibilitatea unei sarcini.
Ca sa intelegi mai bine ar trebui sa iti tin o lectie de anatomie.
De aceea te sfatuiesc sa vorbesti cu cineva care stie si te poate ajuta.
Acum daca te-ai jucat fara sa stii regulile asta e, dar macar incearca sa nu te trezesti mai tarziu cu ceva care nu mai poate fi reparat. Banuiesc ca nu esti destul de mica ca varsta pentru un copil.
Felicitari! Esti mama! normal ca ai ramas gravida mai draga fetita, chiar daca te-ai sters tu cu servetele
Dar dupa cite stiu eu spermatozoizii mor la contactul cu aerul.si el a stat la aer si cred eu ca au murit sau ma gresec
Nu mor in contact cu aerul. Cauta pe google toate nelamuririle pe care le ai!
`Receant am gasit o intrebare pe TPU si multi spun ca mor. http://www.tpu.ro/......-cu-aerul/
Asteapta cateva luni si ai sa vezi daca ai ramas sau nu gravida si gata data viitoare protejeaza-te
Daca nu ti-a curs sange atunci cand ti-a gabat penisul in vagin sunt sanse 70% sa fi inca virgina..Despre sarcina pot spune ca exista sanse sa apara, sfatul meu e sa faci un test de sarcina si data viitoare sa va protejati daca mai faceti ceva de genu asta
El nu mi la bagat in vagin. nu a intrat deloc ..sa fi intrat era sa simt eu insa mereu era inafaraMereu il simteam afara.nu inauntru
Mutubal întreabă: