Ai fost cu el dar s-a sfarsit e timpul pentru o noua relaria.. cu un nou baiat un hobby ceva o sa il uiti. cauti pe cineva cu care sa te potrivesti.
Iti admir maturitatea si felul de a fi! Iti spune cineva mai sus ca esti orgolioasa si de asta pierzi.Eu nu cred asta, desi azi am o varsta si am trecut prin multe.Mi s-a reprosat si mie orgoliul si ratiunea in dragoste.Dar nu regret, am fost eu si asta era cel mai important.Se spune ca baietii se maturizeaza mult mai tarziu si poate asa se intampla si cu el.Totusi,desi iti dau dreptate, ii apreciez si gestul lui.Decat sa suferi mai tarziu,cand te implici din ce in ce mai mult,se opreste aici! Acum te dor cuvintele lui dar,mai tarziu ii vei aprecia gestul, este mult mai curat si sincer decat o tradare! M-ai provocat la discutie, in general dau raspunsuri concise...dar m-am regasit in relatarea ta.Fa ce simti si nu vei regreta!
Multumesc.Acum sunt putin confuza.Cineva imi zice sa-l abordez cat mai curand.Dar nu vreau sa creada ca am un caracter slab si ca sunt moarta dupa el. Daca e interesat si sincer, cum am crezut ca e, o sa vina singur.Nu pot sa fortez pe nimeni.Ma doare destul de tare si vorba aia,, nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cel care merita nu te va face să plangi".
Nici eu nu credeam ca voi citi vreodata o povestiora atat de frumoasa, aici, pe TPU.
Tu ai avut mult noroc in dragoste, daca nu ai fi fost atat de orgolioasa.Baiatul era confuz, de aia nu stia ce sa faca. Tinea la tine si nu vroia sa te faca sa suferi.Tocmai de aia ti-a zis ca va incerca sa te mai abordeze pe mess, ca ar mai fi loc de o "a doua sansa".Dar tu i-ai taiat-o din prima, vorba aia. Cu atitudinea ta rece, nu vei avea noroc in dragoste.Tocmai asta nu functiona nici la celelalte relatii, raceala ta. In timpul relatiei ai fost calda cu el, dar dupa? Trebuia sa fii la fel cand ti-ai dat seama ca el este confuz.Nu trebuia sa-l lasi asa.Si eu sunt la fel de orgolioasa ca tine si am pierdut multe iubiri adevarate.Tu nu face la fel.Fa tu primul pas acum si abordeaza-l pe mess.La inceput ca intre amici, iar el cu siguranta incet incet iti va propunde din nou sa fiti impreuna. Lasa din orgoliu, ia telefonul si suna-l sau tasteaza-i ceva pe mess.
Stai linistita, mi-a facut placere sa-ti citesc povestioara. Eu iti spun din propria experienta. Acum intr-adevar, a vrut sa va despartiti deoarece era cam confuz. Poate ii era dor sa fie singur. Dar asteapta-te ca peste 1 luna sau 2 sa se intoarca iar la tine( in cazul in care tine la tine ). Fazele de genul "nu ne potrivim" sunt doar scuze pentru a va desparti, nu inseamna neaparat ca este si adevarat acest lucru.
Buna, am trecut prin ceva asemanator chiar de curand, de fapt, e aproape identic, cu mici diferente, poate un pic mai mari dar nici chiar foarte. Mi-a facut placere sa-ti citesc povestea si chiar as vrea sa vorbesc cu tine in particular, daca mi-ai putea lasa o modalitate de contact in vreun fel ar fi super.
Cat despre un sfat pentur tine, as spune sa o lasi balta, presupun ca intr-un timp atat de scurt (poate nu am fost atent, dar este vorba de aproximativ o luna, presupun) nu te puteai atasa foarte mult de o persoana, iti v-a trece curand, in vreun fel. Nu incerca sa-l cauti, nu are rost, el a decis ca este bine sa va despartiti, daca iti va duce lipsa atunci te v-a cauta el, daca nu, va veti uita si va veti intalni intamplator pe strada... la un moment dat. Tine minte totusi, daca te va cauta, sa nu iti aduci aminte ce simti pentru el ci mai degraba ce ti-a facut el.
O seara buna.