| HelloThere7 a întrebat:

Nu credeam că o să cer sfaturi pe aici, dar sunt disperată! Am o relatie de trei ani jumatate, iar în ultima vreme au tot existat certuri din cauza geloziei mele. De 3 zile nu îmi mai raspunde la mesaje, telefon, m-a blocat, la fel şi pe faceebook...înainte de asta, după o cearta îl chemam sa stea cu mine şi îmi spunea că nu vrea să vină ca să îmi dau seama că am greşit...apoi au mai fost câteva certuri pana la alaltăieri... înainte simţeam că e disperat dar totuşi că mă iubeşte. Oare vrea să îmi dau seama de comportamentul meu cu geloziile şi să o luăm de la început, sau a plecat de tot...nu pot afla pentru că nu îmi räspunde... ultima dată mi-a zis că nu vrea să mă mai vadă...ce spuneţi? sad

11 răspunsuri:
| Eduaard a răspuns:

Probabil că l-ai supărat destul de tare, dar nu-i nimic, îi trece. Du-te la el sau ceva, arată-i că-ți pare rău și că nu mai faci așa din chestii minore. Poate îți va răspunde, totuși, 3 ani și jumătate nu se lasă așa de ușor în urmă.

| seth2016 a răspuns:

Asa se intampla in cazurile astea. Unul pleaca.

Pentru problema ta poti apela la un psihoterapeut. Terapeutul te poate ajuta sa intelegi de unde apare gelozia si sa accepti trecutul tau.

Dupa asta te poti duce la el si ii poti propune sa participati la cateva sedinte de terapie de cuplu.

Bafta!

| Lands0fMancunia a răspuns:

Oamenii spun multe lucruri la nervi. Eu zic sa il lasi o perioada in pace, daca te iubeste si tine la tine, te va cauta. Poate ai gresit si tu ca esti prea posesiva sau geloasa, cine stie? Mai lasa si de la tine.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Probabil baiatul ti-a dat multe sanse pana acum, a incercat sa treaca peste greselile tale, dar tu l-ai tot atacat cu nesimtire.
Ai fi avut sanse sa te impaci cu el, daca 'ciuleai' urechea la ce spunea atunci cand va certati.
Probabil tu faci ca o 'amica' de-a mea, starnesti scandalul, arunci acuzatii total lipsite de logica, nu vrei sa auzi explicatii, apoi nu "mai ai chef" de subiectul ala, si incepi sa tipi si eventual sa pleci, daca el incearca sa discute cu tine pe acea 'problema' ridicata tocmai de tine.
Ei bine, daca el e ca mine... Sansele tale sunt numarate. Probabil s-ar intoarce si acum, daca ai da semne ca intelegi ca ai fost taranca, si vrei sa te schimbi. Insa daca la 10 minute de la impacare incepi iar sa faci mofturile obisnuite, in mintea lui inca e foarte convins ca esti o nasoala ce nu-l merita, si te vei trezi cu un sut in posterior.
Scuza-mi agresivitatea, pe mine m-a scos din sarite o geloasa... A reparat situatia oarecum, dar ca si tine, ignora cu nerusinare greselile ei, desi e mult mai atenta cu mine in rest. Problema e ca nu invata niciodata, repeta aceleasi faze de rahat, si cand ma uit la ea imi dau seama ca e boala psihica... Deja nu ii mai place nici ei ca ajungem la certuri, mai ales ca in fata mea nu prea are nimeni argumente, intr-o cearta laughing

| PikaPikaChuChu a răspuns:

Acorda-i putin timp, te va cauta el la un moment dat, daca chiar te iubeste cum zici tu
Atunci cand te cauta incearca sa iti asumi greselile pe care le-ai facut
Pe viitor las-o mai usor cu gelozia, in cazul in care nu exista motive. Faptul ca sta de vorba cu o colega, vecina etc nu inseamna ca vrea sa se combine cu ea. Daca continui asa chiar o sa il pierzi
Nu uita ca DE CE ITI E FRICA NU SCAPI!

Succes!

| Ripley a răspuns:

Eu spun sa-l cauti si sa vorbiti fata in fata.

Si iubita mea ma dispera cu gelozia de-mi venea sa-mi iau campii uneori dar nu am blocat-o vreodata laughing doar nu vorbeam o vreme si apoi ne trecea.

Sper sa rezolvati situatia dar trebuie sa te gandesti bine pe viitor daca ai motive de gelozie ca uneori e o gelozie absurda si risca sa strice o relatie.
Tu stii mai bine.
Eu iti urez bafta.

| HelloThere7 explică:

Nu mă aşteptam la asemenea răspunsuri, vă mulţumesc frumos! Am exagerat foarte mult şi nu ştiu dacă prin faptul că îi voi spune prin mesaje că îmi pare rău şi că mă voi schimba(deoarece altfel nu pot da de el) va vrea să se întoarcă la mine. Am mai făcut asta şi în zadar. Mi-e foarte greu...am spus ca trece şi cearta asta şi, asta şi tot aşa...nu ştiu cum l-aş putea convinge...îmi merit soarta sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate vi s-a părut exagerat faptul că sunt disperată dupa 3 zile de când a rupt legatura cu mine, însă în aceşti ani nu ne-am despărţit niciodată, de aceea mi se pare foarte anormal...o să încerc să îl fac să înţeleagă că vreau să o luăm de la capăt, şi voi fi o altă "eu". Îi va fi greu să mă creadă, dar sper că o va face, pentru ca nu vreau să se încheie relaţia, îl iubesc prea mult. Vă mulţumesc încă odată pentru sfaturi!

| NH4OH a răspuns:

Du-te la el acasă să vorbiți, cam atât poți să faci în momentul de față. Cere-i scuze, apoi vorbiți și întreabă-l dacă mai vrea să vă continuați relația : să spuna DA sau NU și să nu te mai amăgească cu block și toate tâmpeniile astea.
Să nu faci greșeala să te milogești în fața lui, că nu vei mai face și altele, doar cere-ți iertare.

| RAY a răspuns:

Ca barbati nu recunosc cand iubesc si in prima faza i da impresia ca fara ea poate trai in faza a doua regreta asta si apoi regreta asta, fetele cum rapid isi fac in nou iubit ei vor deveni razbunatori sau daca se vor impaca gelosi, eu spun ca acum isi va fi mai greu dar in cateva zile vei fi cu altul, pentru ca fetele uita rapid iubirea cand dau de altul

| vocea a răspuns:

Iubita mea e simplu cand un barbat iti spune ca a terminat lasa-l sa o faca daca te milogesti ca o sluga de el va face ce vrea din tine fiindca crede ca poate face orice din tine, singura sansa ca el sa de mai intoarca la tine e sa nu il mai suni sa sa il cauti, nu ii trimiti vorbe prin prieteni, e singura sansa fiiindca cu timpul ura se va dilua si orgoliul lui va vrea sa te recastige trebuie sa fii idiferenta pentru al atrage din nou nu fi telecomanda lui