Buna, pai ia-o incetul cu incetul, nu precipita lucrurile, e foarte bine ca vb cu el si ca ati avut o discutie deschisa...eu zic sa continui sa vb cu el, arata-i ca iti place si ca iti pasa de el, fi naturala, sincera, zambareata, vei vedea ca totul vine de la sine, nu iti face diferite planuri de a-l aborda ca nu mereu iese... daca s-a despartit recent de iubita lui, poate inca sufera si nu e complet vindecat...mai asteapta, fi rabdatoare si intelegatoare cu el si daca te place, vei vedea ca iti va zice si iti va arata acest lucru, bafta!
El ar trebui sa te abordeze, dar ar trebui si u sai dai semne ca vrei, incearca sa stai mai mult cu el, sa vb mai mult deschis.
Nu siu ce sa-ti zic...
Si eu plac pe un baiat cu care vb destul de des cu el am fost cu el si dupa comportament inca ma place dar mie imi e rusine sa'i zic asta...
Sfatul meu e sa'i dai cat mai multe semne ca il placi... vorbeste'i mereu, fi deschisa cu el, zambestei si poate... poate... el va fi cel care te va aborda primul.
Succes
Raspunsul la intrebarea ta este un mediator! Adica o persoana care sa va stie pe amandoi - si cum sunteti colegi asta nu e o problema. Vb cu ceva sa va combine.