| Yodaime a întrebat:

Nu de mult timp m-am indragostit de o fata (si ea de mine). In ciuda faptului ca me-a zis ca ma iubeste, eu nu am curajul sa ii spun daca ar vrea sa fie cu mine (am uiatat sa mentionez ca eu sunt foarte timid, si fata la fel ). Asa ca cer AJUTORUL la TPU de niste idei big grin...sau cum sa vorbesc cu ea pentru a ajunge la acest subiect?

Răspuns Câştigător
| MariusPopa a răspuns:

Yodaime eu zic asa. Daca ea ti-a zis ca te iubeste tu de ce nu ai putea sa-i zici ca o iubesti. Dar nu asta este acum foarte important. poti lasa sentimentele in voia lor si timpul sa decida pentru voi.Asta nu inseamna sa fii nepasator fata de ea. Daca nu`i poti spune ca o iubesti...nu totdeauna cuvintele fac tot.Incearca sa o privesti iubitor, ia-o de mana priveste-o in ochi. sarut`o si nu stiu cat de mult mai este nevoie de cuvantul te iubesc(asta pentru inceput).
Bafta.

7 răspunsuri:
| elenac a răspuns:

Cand esti timid sfatul mereu e sa treci direct la subiect, daca vrea sa stea cu tine?!

| Irinna a răspuns:

Pai ar trebui sa iti iei inima in dinti si sa o intrebi. daca astepta-ti asa s-ar putea sa nu mai ajunge-ti sa fiti impreuna.
Dupa ce va veti cupla nu veti mai fi asa timizi unul fata ce celalalt!
Bafta!

| VvladCobianu a răspuns:

Ma nu stiu dar atata iti zic,, Daca ea a avut curajul si tu ar trebui sa ai! " a da incearca faza cu filmu.
Invit-o la film ( comedie /dragoste ) si acolo dezvalui tot ''
Bafta funda?

| Hombre a răspuns:

Ti-a spus ca te si iubeste ce mai vrei. Vrei sa-ti ia mana sa ti-o vare si in chiloti. Daca o mai tii tot asa cu timiditatea stii ce se intampla? intr-o buna zi o s-o vezi cu altul.

| Danny a răspuns:

Mai intai discuti despre orice altceva, si ii zici pe un ton aproape indiferent : ai vrea sa fii cu mine? Si ii urmaresti reactia... Dupa aia te gandesti tu ce sa faci. Dar probabil o sa-ti sara in brate happy

| Kylexy a răspuns:

Esti timid sau te gandesti ca ti-a zis te iubesc la "misto"nu ai ce pierde daca ii spui te iubesc

| xSp0nge a răspuns:

Si la mine a fost cam tot in genul.Si eu sunt timida. Dar m-am bagat intr-un joc.Pe care se joaca si el.Acum are o continuare si eu il am instalat i-am cerut ID ca sa ii zic cum se descarcalaughing.stiu.am niste ideilaughing Si pur si simplu i-am zis! Trebuie sa-ti iei inima in dinti.si sa zici ce simti.Mai ales ca ea ti-a spus!

Bafta:*