| Bublic a întrebat:

Nu demult am avut relatzie sexuala, el este prima mea iubire.Nu putem avea nimic decit prietenie, il iubesc foarte tare. Eam simtzit corpul. Dar as mai vrea sal simt.Acum e plecat si cind va veni nu stiu cum sa apar in fata lui.As mai dori sal simt odata nu stiutiu ce sa fac.ajutati-ma.Va multumesc!

6 răspunsuri:
| GoodGuyOviCONTSUSPENDAT a răspuns:

Vezi ca iti este lipita tasta p de tasta t, ia ciocanul si dai o cateva ca sa putem intelege si noi ce scrii, sa simptim si noi...ok?

| VacutzaRoscata a răspuns:

Invata intai sa scrii oh go on
iti imprumut abecedarul?[in caz ca sti ce e ala]

| KissSummer a răspuns:

5 minute am stat sa-ti descifrez scrisu' asta inadmisibil. o doamne, fato, invata mai intai sa scrii caligrafic corect, 1 la mana, 2 la mana cati ani ai? nu cred ca ai peste 18 ani in felu' in care scrii, dar na astia's copii in ziua de azi, eu am 15 ani, da sunt copil, dar gandesc fato, si in locu' tau nu ma gandesc la pl si altele si la cum sa'mi "simt" prietenu', pune draq mana si invata sa scrii si lasa draq pl ca ai timp de ea mai tarziu, si nu se zice "am avut relatie sexuala" ci "am avut un contact sexual" zic asta pentru cunostintele talewinking poate mai inveti ceva, daca parintii tai ar sti ce ne'ai scris noua aici nu cred ca vor fi prea incantatihappy. ceauhappy

| Mycutsa a răspuns:

laughinghappy: bah Bulinutza uh esti mai "inalfabeta" decat ea laughing se zice analfabeta laughing offfff... daca ar durea prostia multi s`ar vaieta

| Bulinutza_4794 a răspuns:

Doamne ce inalfabetalaughinglaughing

| Bublic explică:

Nu sunt rominka:@