| ledy_9490 a întrebat:

Nu demult m-am despartsit cu un baiat cu care am fost impreuna aproape jum de an.Am trecut peste asta, poate ca din cauza ca nu l-am vazut de mult timp, in fine acum am pus oki pe alt baiat, si paremise si el pe mine.Am vorbit de vreo citeva ori pe net! cind imi scrie sau il vad prin oras indata imi apare o dispozitsie de 100%, cum as putea sa observ daca intr-adevar ma place, si daca da, sa il fac sa ma placa si mai mult si sa imi propuna mai repede macar vreo plimbare, ceva de genul? caci paremise cam frineaza, si prea mult intinde happyfiindca vara trecuta, parca tot am avut fix aceeashi situatsie tot cu acest baiat, insa eu plecat peste hotare pe 2 luni, si totul e esuat.

2 răspunsuri:
| KySyB3B3 a răspuns:

Deci daca il vezi pe mezz pune status de genu"Supy"si daca te intreaba dc:ii zici ca fostul prt nu te lasa ca vrea sa fie iar cu u.si ca u placi pe altcineva,o sa te ajute el "sa scapi" de el cu anumite sfaturi,o sa ii atragi atentia, propune-i o plimbare si cand o sa va intalnitzi o sa vezi daca te place din anumite gesturi:te priveste insistent, iti zambeste, cauta motive doar sa stea langa u etc:*Parerea mea:*

| Alexandra_5192 a răspuns:

Pai daca vrei sa.l cuceresti virtual adica pe mess fi indrazneata dar nu exagera daca vezi ca el nu face primul pas fa.l tu dar mai usor propune-i ceva si daca vrei sa stii daca te iubeste fal putin gelos si vei vedea cum reactioneaza si ca sa te iubeasca mai mult trimitei poze cu tine foarte frumoase ca sa se poata lauda cu tine sau fa un lucru frumos pentru al impresiona si sper sa mearga ca presupun ca asa merge de aproape fiecare data bafta si sper ca ti-a fost de folos sfatul meu :X:X
fundita?:*