Nam nicio problema, eu voiam sa castige Adrian Tutu, canta rapp, rapp-ul mai are si injuraturi, daca mai are si cate o melodie diferita nu inseamna ca e un prefacut. Merita sa castige.
Da... parerea mea e ca erau altii mai talentati si greu gasesc oamenii la fel cum gandim noi. Mie mi'ar fi placut sa castige cosmin agache cel cu beatbox sau mai erau si alti ca Ballance.in fine... deci da, imi pare rau da' asta e
Eu i-am observat melodiile din timpul cocursului si am incercat sa imi conving prieteni ca puta asta nu e de fapt cine credem noi dar...Lumea se prosteste din ce in ce mai mult.Mie mi s-a parut un fals.Imi pare rau ca a castigat.
Eu stiam melodia dinainte de al vota
Conteaza talentul pe care il are pana la urma cred ca va vedea asta si ne va explica
Pe mine ma cam enervat piesa aia dar ma rog...ar fi meritat sa castige Medeea, Valentin sau Balance.
Stiam de melodii. Si oricum nu a fost nici pe departe preferatul meu. Nu am votat pe nimeni dar pe el cu atat mai putin l-as fi votat. Cred ca dintre toti concurentii, el merita cel mai putin premiul asta in fine
Stiu melodia...defapt mai sunt cateva asa.
Ieri la happy hour chiar l-a intrebat Catalin despre aceste melodii si a zis asa''nu am scris versurile pentru ca asta am simtit, la vremea aceea nu aveam nici o sansa cu muzica...incercam sa fiu la moda ca lumea sa asculte si cantecele mele asa mai castigam si eu un ban. insa de acum voi face si melodii pentru tineret care sa aiba un mesaj...''
Eu l`am votat, dar pentru ca mi-a placut cum a cantat.E adevarat ca erau persoane mai talentate chiar si el a zis''sunt persoane mai talentate ca si mine si nu credeam ca voi reusi.nu ma consider cel mai talentat nicidecum si imi pare rau ca multi cred ca m-am folosit de povestea mea si ca m-am laudat ca nu am parinti.etc.intentia mea era sa transmit un mesaj...ca lumea sa fie mai buna'[ideea asta e.cuvintele nu le pot retine cu exactitate ca nu eram prea atenta
Oricum...asta e acum el a castigat... sper ca data viitoare sa castige cine merita.[eu una cred ca si el merita.dar multi nu cred asta]
A, si aprp. Toata lumea zice de Valentin Dinu, de Balance, de baiatul acela care facea beatbox. Dar nimeni nu pomeneste de Rebeca Neacsu care e o scumba si nu iti vine sa crezi ca dintr-un corp atat de minc iese o asemenea voce. Sau de Narcis, care canta ca o soprana. Dar vad ca Romanii nu stiu ce e acela talent. Baiatul aceala cu mingile nu merita sa intre in finala. Da recunosc ca se pricepe dar nu e un talent atat de deosebit, lucrurile acele se invata la fotbal.
cosmin18_4983 întreabă:
anonim_4396 întreabă: