Spune-i prietenei tale ca nu are rost, pur si simplu, cum a zis si JustASweeTGirl in raspunsul ei, ei deja au probleme, mai intervine si ea poate cauza conflicte in care este bagat si ea, e prea complicat si nu se merita pentru ca nu va castiga, acel baiat daca asta a scris pe peretele ei inseamna ca se mai gandeste la ea, chiar daca ti-a zis tie ca nu o mai iubeste, depinde si in ce relatii sunteti voi doi (acel baiat si cu tine), poate nu sunteti asa buni prieteni si a zis asa la vrajeala ca nu o mai iubeste. Deci nu se merita pur si simplu, convingeo pe piretena ta, explica-i... Mai sunt si alti baieti poate chiar mai buni decat acesta.
Sper ca team ajuat. Funda? sau macar vot plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Iubirea poate sa tina si zeci de ani, dar o despartire se poate sfarsi intr-o secunda, iar timpul pierdut trebuie recuperat, daca acei doi chiar s-au iubit! Eu cred ca ar fi cel mai bine ca prietena ta sa-l uite si sa-si caute altul, deoarece aceia deja au probleme si daca se mai baga si ea cine stie ce se va mai intampla! Daca el se mai da la ea, ea sa-l evite si sa para suparata, si daca el e interesat, o intreaba ce s-a intamplat etc etc, arata ca ii pasa de ea si este o sansa sa o placa! FundA?
Deci vorbeste cu prietena ta si spune-i ca nu trebuie sa se opreasca la un baiat.Vor fi multi ca el.u trebuie sa sufere de loc. Daca el nu o iubeste nu trebuie sa ia asta la inima.In viata se mai intampla si sa pierdem.Sunt sigura ca va veni un baiat care o va iubi si o va stima.mai mult ca baiatul respectiv
Intreaba`l pe baiat ce are de gand sa faca si daca spune "nu stiu" e clar ca totul e pierdut si prietena ta trebuie sa-l uite...
Aida_3174 întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: