| AnnonnimGirrl a întrebat:

Nu ezitati sa raspundeti! AM MARE NEVOIE DE AJUTOR! Am aflat ca prietenul meu nu e sigur daca ma place si nu vrea sa plang dupa el. i-a zis unei prietene.Eu il uitasem dar apoi a inceput sa ma placa si m-a ametit din noulaughingAcum eu nu stiu ce sa fac. a zis ca sunt rece si simte ca imi e rusine dar de fapt imi e frica sa ma "sarut" cu el.Probabil acesta e motivul "Racelii" mele. Dar stam impreuna imbratisatistraight faceAm apelat la voi pentru ca de vorbit cu el despre asta nu stiu daca as putea de frica sa nu il pierd si ma gandesc ca ar trebui sa risc si sa fiu mai apropiata de el.sa nu mai fiu atat de rece.Totusi nu stiu daca fac sau nu bine sa raman cu el, nici eu nu sunt foarte sigura de ceea ce vreau sa fac dar sigur IL MAI VREAU.Va rog ajutati-ma si promit ca va voi rasplati:*

Răspuns Câştigător
| ancutza_2191 a răspuns:

Cum se spune " daca nu risti, nu castigi" sau ...mai bine regreti un lucru ca l-ai facut decat sa regreti ca nu l-ai facut

3 răspunsuri:
| Alexander21 a răspuns:

Pai,daca il mai vrei,cred ca raspunsul il sti sigura ce e de facut.Du-te inainte cu tupeu happy numai sa ai mare grija,sa nu faca cumva sa te raneasca. Daca ati fost odata, si v-ati despartit, sa stii ca a2a oara nu mai e la fel, oricat ai vrea.O relatie ce s-a rupt odata, nu o mai poti reface la fel.

| AnnonnimGirrl explică:

Multumesc pentru raspunsuri! Dar nu am mai fost impreuna.eu doar l-am placuthappy

| ioanalove16 a răspuns:

Poi nu ezita..incearca. Poate o sa mearga relatia. Doar nu pune mult suflet, ca s-ar putea sa suferii dupa.