| Deeeede a întrebat:

Bună, nu înțeleg de ce băiatului de care îmi place, îi este rușine de mine.
Adică el nu este genul să îi fie rușine să vorbească cu o fată normală, este foarte tupeis în general, se,, dă,, la multe fete, și când vine vorba de mine... brusc îi este rușine ( cică ). Adică mă simt prost când el vorbește cu toate fetele si de mine îi este rușine.
De fiecare dată când am avut ocazia să vorbim ( la telefon și in realitate 0 el refuză că cică îi este rușine de mine... În schimb pune alți băieti să vorbească cu mine in locul lui. Când are ocazia să vină la mine, el refuză si spune că îi este rușine crying. Ce credeți că crede de mine?

4 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Ca crede de bine sau ca crede de rau? Lui nu-i este rusine de tine, ci cu tine!

| Deeeede explică (pentru neutrino):

Multumesc ca m-ai facut sa realizez asta, eram prea indragostita, si acum am 1000 de intrebari la mijloc happy

| h3r a răspuns:

De ce visezi?
Rușine?
Nici vorbă, altfel n-ar pune pe alții să vorbească, ci ar face ca totul să fie secret, bine păstrat.
E foarte tupeist. și nesimțit.

| Blu3Smyle a răspuns:

Daca el spune ca ii este rusine poate vrea sa te evite dar daca asta crezi tu sau ti-ai dat seama ar putea insemna ca te place si nu vrea sa strice tot ar fi bine sa-i spui ca nu are de ce sa-i fie rusine. Sper ca te-am ajutat tongue