anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu înțeleg de ce el nu mă vrea,sunt printre cele mai dorite fete din liceu,adică sunt foarte frumoasă,elegantă,cuminte,de treabă dar el nu mă vrea.Într-o zi din săptămâna trecută ne-am întâlnit din nou și era foarte drăgăstos cu mine,a fost primul băiat cu care m-am sărutat,atins, îmbrățișat. Lângă el m-am șimțit pentru prima dată iubită.Aș fi făcut orice pentru el, țin enorm de mult la el și nu pot renunța. Știți voi...prima dragoste nu se uită,dar m-am săturat să trag mereu de el,să-l caut numai eu...să-mi pese numai mie.
Cum îl fac să regrete că m-a părăsit și să mă caute?
Cum să mă comport cu el? Suntem în același liceu,eu clasa aIX-a, iar el aX-a.
Am nevoie de un sfat bun, vă rog!

37 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Te-ai gandit ca poate il striveste faptul ca e cu tine? Poate nu crede nici el in norocul lui si prefera sa stea deoparte,adunand dovezi ca,intr-adevar,il vrei pe EL si pe nimeni altul,din moment ce ai putea fi cu oricare baiat din liceu...
Daca ai face orice pentru el si tii atat de mult la el, nu poti declara ca te-ai saturat, continui sa lupti.
Poate mai finut, mai cuminte, mai rafinat.Incepand cu o lunga tacere,poate...
Lasa insistenta,nu-l mai bazai,nu-l mai ancheta,comporta-te firesc si stai si de vorba cu el.
Explica-i cat de important e pentru tine,in cuvinte simple, si intreaba-l daca simte la fel.
Nu functiona pe baza de orgoliu, fii generoasa, dragostea nu e egoista!
Si poate sa ajungeti sa vorbiti aceeasi limba, invata sa-l asculti si cauta sa intelegi ce-ti spune!
Pentru ca nu se stie niciodata!

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Vezi că te iubești prea mult pe tine și asta nu este bine!
Dacă te plac toți băieții din liceu nu este obligatoriu și el!
Ești prea mândră de tine... fii mai naturală!
Pa, pa.

| madyddd a răspuns:

DISPERATOOO
Hai du-te ca mai frumoasa decat mine nu esti, modesto! Deci, sigur nu esti.

| DNSK a răspuns:

Si eu sunt frumos, cuminte, nu injur, nu ma bat, devreme acasa, ma trezesc in fiecare dimineata la ora 6, am cei 7 ani de-acasa.dar si cand ies din puscarie, jale va fi

| Doηηa a răspuns (pentru DNSK):

Când nu poți ajuta pe cineva mai bine nu răspunzi.

| DNSK a răspuns (pentru Doηηa):

In primul rand revizuieste-ti comportamentul, atitudinea, ca degeaba ai frumusete pe cand tu ca om esti praf! din descriere si-au dat toti seama, deci nu-s eu singurul. nu uita ca nu esti barbie, esti o simpla fata ca oricare alta din liceul tau!

Nu mă cunoști, nu mă interesează părerea ta! happy

Pe nimeni nu cunosti, sa nu te intereseaze nicun raspuns. ca uita-te si tu ce raspunsuri ai primit! pari personaj de ala din filmele americane: fata de nu stiu ce prin oras-plina de bani, frumoasa si foarte al dracului. doar ea trebuie sa fie si atat. pana-i lumea sa bage bete in roate, sa se razbunelaughing esti simpatica si praf in acelasi timp. nu-ti mai raspund ca nici acum nu-mi vine sa cred cat de jos am coborat pentru tine

Nu fi rău! sad Ohappy

Pfff. ma omori, jur! ok, imi pare rau pentru ce-am zis. chiar imi pare.

nu prea ai ce face, daca el nu are tragere inspre tine nu-l poti obliga. stii tu, dragoste cu sila..niciodata! iti dau un sfat: poata-te cu indiferenta! rade, glumeste cu alti baieti, nu il lasa pe el sa creada ca poarta coroana. indiferenta atrage! e de cand lumea si functioneaza! crede-ma!

Mulțumesc frumos! M-ai judecat greșit, să știi! happy

Sa-ti fie de folos! imi pare rau!

Nu e nimic, nu sunt supărăcioasă.

| DeeaMarry a răspuns:

Din moment ce esti constienta ca ai atatea calitati, de ce te injosesti pentru el? Nu crezi ca esti in stare sa-ti gasesti altul, care sa te merite cu adevarat?
Iti dau un sfat: Daca vrei sa fii dorita de baieti, lasa-i pe ei sa te caute!
Orice om va fi atras de "lucrul" greu de obtinut, nu de cel ce i se ofera pe tava.

| Doηηa a răspuns (pentru DeeaMarry):

Nu știu, țin prea mult la el...aș face orice să-l văd fericit dar lui nici măcar nu-i pasă de mine.
Nu-mi pasă de ceilalți, eu îmi doream o relație serioasă cu el.Am plâns după el foarte mult chiar dacă nu merită...

| Djlsghtnquuw a răspuns:

Fara suparare,dar la cat de plina esti de tine,cred si eu ca nu te cauta. Adica, inteleg, e bine sa ai o parere asa buna destpre tine, dar, putina modestie nu strica. Ce conteaza toate lucrurile alea superficiale intr-o relatie? Esti inca mica pentru a iubi.

| Doηηa a răspuns:

Eu înțeleg că sunteți răi, dar nu mă cunoașteți.Mi se pare normal să specific ce fel arăt.

| JeTeLove a răspuns:

Degeaba ești frumoasă fizic dacă el consideră că în capul tău este vid. Poate nu-i place caracterul tău. Cu frumusețea nu prea faci nimic, aia e trecătoare. happy
(Supără-te, nu-mi pasă, dar acceptă realitatea).

| Salahadin73 a răspuns:

Impresionează-l! Arată-i ţâţe.e.

| Oana92 a răspuns:

Ai uitat sa spui ca esti incredibil de modestawinking Ca sa nu mai vorbim de maturitatea de care dai dovada prin faptul ca vrei sa te razbuni si sa iti arati superioritatea!
Poate baiatul vrea o fata normala, nu una asa speciala cum esti tuwinking

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

''Nu înțeleg de ce el nu mă vrea,sunt printre cele mai dorite fete din liceu, adică sunt foarte frumoasă, elegantă, cuminte, de treabă''

Poate el cauta o fata matura si inteligenta. Cand eram clasa a IX-a fetele ca tine erau bune doar de luat la puta.

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

'' Eu înțeleg că sunteți răi, dar nu mă cunoașteți.Mi se pare normal să specific ce fel arăt.''

Nici nu vrem sa te cunoastem, ti se pare ca si-a manifestat careva interesul in acest sens?
Eu zic ca sunt cel mai frumos barbat de pe pamant si sunt dorit de toate femeile din lume, dau clasa oricui. Ma crezi pe cuvant? Daca erai asa cum zici ca esti aveai o poza cu tine la profil (pentru ca la cat esti de modesta nu puteai ascunde tocmai frumusetea ta incomensurabila)

| ALGator a răspuns:

Scurtez comentariul pentru ca e a 3-a oara cind incerc.
Interesul tau pentru el se pare ca nu se justifica, e o constructie a mintii tale. Te-ai hotarit ca el e asa cum il vezi si ca vrei sa i te dedici.
Nimic rau in asta, dar platesti cam scump.
Mai vrei si o relatie solida la virsta ta. Greu de obtinut-
Daca te-ai saturat sa tragi de el, atunci fa pasul si nu mai trage. Accepta-l din nou numai daca vine cu o propunere ferma, altfel nu-i mai oferi nici macar un deget. Ramîi doar intr-o relatie civilizata cu el. Nu e vina lui ca nu raspunde asteptarilor tale.
Imi inchipui ca e greu... dar chiar si in starea ta actuala e pacat de tine.
P.S. Eu cred ca este OK, asa cum scrii si nu cum te invinovatesc altii de lipsa de modestie.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poate s-a plictisit de modestia ta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am ras cu lacrimi de aia nu te vrea bai fat-o esti enervata ma p1s pe fata ta, prefer una mai naspa cu sanii mari care e mai nebunatica decat una prea cuminte laudaroasa si fara scoala vietii. Pfoai cred ca as muri sa am una ca tine nu imi pasa sunt si altele bune care nu se lauda atata, esti groaznica, si mai esti si redusa, mi-ar placea sa am publicat raspunsul acesta sa iti dai si tu seama pe tine te doare-n coaste de parerile noastre si atunci de ce ni-leai mai cerut ca sa te lauzi ca ala nu te vrea iar mai apoi sa critici. Si plus de asta nu inteleg de ce te tii dupa un baiat care nici macar nu da doi bani pe tine, stie el de ce. Daca noi suntem rai tu cum esti? Crede-ma exista si barbie destepte nu numai inculte, din raspunsul tau esti praf. Urasc genul asta de fete, mor. Nici nu ne-ar interesa sa te cunoastem doar pentru cat esti tu de frumoasa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca esti asa dorita cum sustii, consoleaza-te cu unul din admiratori happy

| Fernando9Torres a răspuns:

Si daca esti printre cele mai dorite "fete" asta inseamna ca si el trebuie sa te doreasca? Si eu sunt printre cei mai frumosi(daca nu chiar cel mai frumos) din liceu, si nu am pretentii sa ma doareasca, asa din senin toate fetele straight face mie imi place sa fiu "iubit" si pentru caracter, nu doar pentru aspect! Un sfat:Renunta la aerele astea de "fata dorita" pentru ca baietii numesc genu` de fata : c(|)7^e

| LifeIsColour a răspuns:

Buna,frumusetea si eleganta nu sunt cele mai importante in viata unei adolescente. Faptul ca esti cuminte si de treaba reprezinta un avantaj pentru tine, dar nu sunt suficiente pentru a-l face pe baiatul respectiv sa te placa.La 16-17 ani,baietii se afla intr-o continua cercetare,vor sa aiba relatii cu cat mai multe fete,sa intalneasca diferite caractere si sa vada care este acea persoana speciala,care va ramane in viata lor pentru totdeauna. Sfatul meu pentru tine este sa-i dai timp timpului, sa nu incerci sa iesi in evidenta prin nimic exagerat( nu vei face altceva decat sa-l indepartezi pentru totdeauna) si sa te remarci si prin inteligenta, gesturi frumoase fata de cei din jur, nu doar frumusete si eleganta. Daca baiatul respectiv nu mai are sentimente pentru tine nu vei avea ce sa faci in aceasta situatie, doar sa te conformezi.Nu uita, viata merge inainte, si poate acest lucru iti suna a cliseu, dar trebuie sa-ti gasesti si tu pe cineva.Deocamdata ocupa-te si de scoala, pentru ca liceul nu este doar o perioada frumoasa din viata, ci si presupune mult studiu, iesi cu prietenii, fa-ti timp si pentru alte activitati si intalneste noi baieti.Nu cred ca a-l face sa regrete ca te-a parasit ar fi cea mai buna optiune, iar daca el doreste sa te caute o va face mai devreme sau mai tarziu, fara sa fie indemnat de cineva.Totul trebuie sa vina de la sine, pana la urma e o relatie intre adolescenti, fara obligatii si compromisuri.Incearca sa vorbesti si cu mama ta despre aceaste momente prin care treci, ea este cea mai in masura sa iti dea sfaturi. Sper ca te-am ajutat!happy

| Doηηa a răspuns (pentru LifeIsColour):

Mulțumesc frumos! happy

| Hαppiηеss a răspuns:

Chiar daca esti la varsta in care majoritatea tinerilor se uita numai la aspectul fizic, sa stii ca se mai gasesc si baieti care vad si dincolo de aparente.
Este clar ca ceva nu il atrage la tine chiar daca ai un fizic placut.
Trebuie sa inveti sa iti pui in valoare pe langa frumusetea exterioara si frumusetea sufletului, sa-ti arati caracterul si calitatile.
Cand te vei maturiza ai sa intelegi ca frumusetea conteaza destul de putin si alte lucruri sunt mult mai importante.
Cat despre acest baiat care nu iti acorda atentia pe care ti-o doresti tu inseamna ca nu este pentru tine, nu trebuie sa te dai peste cap sa te faci observata, pur si simplu fi indiferenta.
Cine te place, te apreciaza si isi da seama ce valorezi tu ca om, te va cauta fara sa faci nimic.

Răspuns utilizator avertizat
| LSMM a răspuns:

Fără nicio supărare acum, dar puteai foarte bine să zici că ai câteva calități pe care l-ar putea impresiona (sau nu neapărat). Așa cum ți-au zis și ceilalți, devii penibilă când înșirui cu nonșalanță acele trăsături.
Ca și sfat, îți zic că nu trebuie să I te bagi pe gât omului. Dacă nu mai place, cel mai bine ar fi să-l ÎNTREBI de ce v-ați distanțat.
Degeaba afișezi tu o atitudine de mare divă pe lângă el ca să-l impresionezi dacă arăți doar că ești ipocrită și nu-ți pasă de ceea ce crede el despre tine.
Nu e correct așa?

| DaW a răspuns:

Esti narcisista si asta nu ne place noua laughing. Nu-l baga in seama si o sa vina in 4 labute la tine laughing.

| dudy2204 a răspuns:

Cel mai bun sfat pe care ti-l pot da este sa te comporti cu indiferenta, nimic nu doare mai tare decat asta, daca nu esti macar trebuie sa pari la suprafata, dupa care va incepe el sa te caute. Multa bafta!

| Mariana2B a răspuns:

Poate nu esti genul lui. Uneori nu putem avea tot ceea ce ne dorim. Eu te sfatuiesc sa il uiti si sa mergi mai departe.

| Jimmythecricket a răspuns:

Punr poze dezbracata pe fb si o sa creada imediat ca esti aleasa