anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu înțeleg de ce el nu mă vrea,sunt printre cele mai dorite fete din liceu,adică sunt foarte frumoasă,elegantă,cuminte,de treabă dar el nu mă vrea.Într-o zi din săptămâna trecută ne-am întâlnit din nou și era foarte drăgăstos cu mine,a fost primul băiat cu care m-am sărutat,atins, îmbrățișat. Lângă el m-am șimțit pentru prima dată iubită.Aș fi făcut orice pentru el, țin enorm de mult la el și nu pot renunța. Știți voi...prima dragoste nu se uită,dar m-am săturat să trag mereu de el,să-l caut numai eu...să-mi pese numai mie.
Cum îl fac să regrete că m-a părăsit și să mă caute?
Cum să mă comport cu el? Suntem în același liceu,eu clasa aIX-a, iar el aX-a.
Am nevoie de un sfat bun, vă rog!

37 răspunsuri:
| Hαppiηеss a răspuns:

Chiar daca esti la varsta in care majoritatea tinerilor se uita numai la aspectul fizic, sa stii ca se mai gasesc si baieti care vad si dincolo de aparente.
Este clar ca ceva nu il atrage la tine chiar daca ai un fizic placut.
Trebuie sa inveti sa iti pui in valoare pe langa frumusetea exterioara si frumusetea sufletului, sa-ti arati caracterul si calitatile.
Cand te vei maturiza ai sa intelegi ca frumusetea conteaza destul de putin si alte lucruri sunt mult mai importante.
Cat despre acest baiat care nu iti acorda atentia pe care ti-o doresti tu inseamna ca nu este pentru tine, nu trebuie sa te dai peste cap sa te faci observata, pur si simplu fi indiferenta.
Cine te place, te apreciaza si isi da seama ce valorezi tu ca om, te va cauta fara sa faci nimic.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca esti asa dorita cum sustii, consoleaza-te cu unul din admiratori happy

| ALGator a răspuns:

Scurtez comentariul pentru ca e a 3-a oara cind incerc.
Interesul tau pentru el se pare ca nu se justifica, e o constructie a mintii tale. Te-ai hotarit ca el e asa cum il vezi si ca vrei sa i te dedici.
Nimic rau in asta, dar platesti cam scump.
Mai vrei si o relatie solida la virsta ta. Greu de obtinut-
Daca te-ai saturat sa tragi de el, atunci fa pasul si nu mai trage. Accepta-l din nou numai daca vine cu o propunere ferma, altfel nu-i mai oferi nici macar un deget. Ramîi doar intr-o relatie civilizata cu el. Nu e vina lui ca nu raspunde asteptarilor tale.
Imi inchipui ca e greu... dar chiar si in starea ta actuala e pacat de tine.
P.S. Eu cred ca este OK, asa cum scrii si nu cum te invinovatesc altii de lipsa de modestie.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Vezi că te iubești prea mult pe tine și asta nu este bine!
Dacă te plac toți băieții din liceu nu este obligatoriu și el!
Ești prea mândră de tine... fii mai naturală!
Pa, pa.

| Salahadin73 a răspuns:

Impresionează-l! Arată-i ţâţe.e.

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

''Nu înțeleg de ce el nu mă vrea,sunt printre cele mai dorite fete din liceu, adică sunt foarte frumoasă, elegantă, cuminte, de treabă''

Poate el cauta o fata matura si inteligenta. Cand eram clasa a IX-a fetele ca tine erau bune doar de luat la puta.

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

'' Eu înțeleg că sunteți răi, dar nu mă cunoașteți.Mi se pare normal să specific ce fel arăt.''

Nici nu vrem sa te cunoastem, ti se pare ca si-a manifestat careva interesul in acest sens?
Eu zic ca sunt cel mai frumos barbat de pe pamant si sunt dorit de toate femeile din lume, dau clasa oricui. Ma crezi pe cuvant? Daca erai asa cum zici ca esti aveai o poza cu tine la profil (pentru ca la cat esti de modesta nu puteai ascunde tocmai frumusetea ta incomensurabila)