| cosina a întrebat:

nu inteleg de ce este asa greu sa iti faci un prieten? am iesit de cateva ori cu diferiti baieti dar nici unul dupa prima intalnire nu ma mai cautat.toti imi spuneau ca sunt draguta si ca arat bine..eu nu sunt genul acela de fata care sa vrea o aventura si probabil ei asta cauta.

6 răspunsuri:
| DirectDinBerceni92 a răspuns:

Poate pentru ca arati prea sexy le da idei in cap si daca nu obtin te lasa.Depinde de multe aspecte printre care bunul simt, comunicarea si aspectul ingrijit, dar nu exagerat gen pitipoanca.
Poate ar trebui sa astepti sa cunosti mai bine persoana si dupa sa te intalnesti, nu asa il stii de 3-4 zile si dupa intalnire.Eu stau vreo luna ca sa cunosc persoana si sa ma gandesc daca vreau sau nu o intalnire.

| Annim a răspuns:

Pur si simplu in capul nostru se formeaza asa o idee ciudata : " daca e frumoasa e clar ca e dotata super stilata, foarte greu de abordat petrece mai tot timpul cu prietenele si are in jur multi baieti ce-i duce de nas, rezulta ca e o fata standart din categoria frumoase si fudule si nimic special" Iti ve-i gasi printul de tine se poate indragosti oricine si oricind asa ca JUST WAIT. Poate problema sta in tine poate nu le dai semne destule ca ii placi, si barbatii vor apreciati crede-ma. Chiar daca esti frumoasa acest lucru nu inseamna ca doar barbatii sunt nevoiti sa moara dupa tinewinking prezinta si tu affectiune,

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Probabil ceea ce meriti, primestitongue Sa fii draguta si sa arati bine nu e de ajuns niciodata. Poate tipilor nu le-a placut modul in care te comporti, in care vorbesti, zambesti, razi, glumesti etc. Cand ai parte de ceva neplacut nu da imediat vina pe partea opusa. Uita-te mai intai in oglinda si dupa mai vorbim...

| alecsalecs a răspuns:

Apropo cati ani ai si de unde esti?
mi ar placea sa ne cunoastem.Cred ca ma regasesc in ceea ce cauti tu!

| TheAlphaFemale a răspuns:

Barbatii in general se tem sa fie "incatusati". De aceea e bine sa lasi lucrurile sa se intample de la sine, odata cu trecerea timpului. Faptul ca tu iti expui vehement punctul de vedere, in ceea ce priveste o relatie seroasa, chiar de la inceput, ii poate "speria". E mai bine sa ai rabdare, sa vezi in ce sens se indreapta lucrurile.
Capul sus! Si nu uita ca dragostea nu vine atunci cand o cauti, ci atunci cand te astepti mai putin sa vina!winking

| Mirea_Florin_1984 a răspuns:

Da sunt multi baieti care mai cauta si asa ceva dar eu nu eu caut o relatie serioasa