| 123450 a întrebat:

Buna ..Nu inteleg de ce fetele mici de statura stau cu baieti inalti adica de cate ori ies pe strada dau cu ochii de astfel de cupluri aiurite si in fond n-ar fi normal ca baiatul sa fie putin mai mare ca fata? Mi se pare aiurea cand vad o fata de 1 metru jumate stand cu un brad de 3 metri hai ca stiu ca baiatul na, trebuie sa fie ceva mai inalt ca e baiat dar cand vad cuplurile astea ridicole ma iau nervii... Voua vi se pare normal ca intr un cuplu fata sa fie de 1 metru si baiatul de 7 metri? Si faza e ca pe zi ce trece vad tot mai des astfel de "cupluri".

25 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Adv e ca inaltimea conteaza n viata foarte mult, fetele au nevoie de protectie iar o inaltime mare inseamna o protectie buna, nici eu nu le inteleg, eu daca as fi fata nu as alege unu de 2 m, in fine pana la urma totul sa stii ca se reduce la banii

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru RAY):

Exact, super, ai intuit. Ele stau cu ei doar pentru bani, poti fii mic de statură gras si urît cu spume, daca ai bani ai orice femeie la picioare, dar daca esti sărac poti fi făt frumos ca nu se uită nici una la tine, toate dar toate femeile se uită la grosimea... portofelului, daca ai capital te ai scos, daca nu, nu.

| RAY a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Cristi sincer mi egal la ce se uita femeiile, cand vreau sex dau o fuga in publtim aranjez un sex si gata ca doar de asta exista femeii sa ne satisfaca sexual iar banii pentru asta sunt creati sa ne aduca satisfacatie, eu nici nu ma gandesc la relatii, mi-ar fi scarba sa stau cu o femeie sincer astea din ziua de azi, mai bine imi ia un animal de companie

Lipsite de sentimente amice asa e, asa am vb cu o bolovana o luna aiurea, in tot timpul asta m-a mintit, toate femeiile din viata mea su fost niste perverse, mincinoase, ipocrite

Nasol, ce virstă ai?

25 mann

Multi inainte man

Danke,la fel

Mulțam.

| frostxtq a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Nu esti in masura sa spui ca "toate, dar toate" se uita la bani. Nu ai cunoscut tu toata populatia globului (ma refer la femei), incat sa iti permiti sa generalizezi atat. Daca femeile din cercul tau sunt asa nu inseamna ca toate femeile de pe planeta sunt ahtiate dupa bani. Exista si femei care se intretin singure si nu au nevoie de banii unui barbat.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru frostxtq):

Corect.

| LoveSleep a răspuns:

Nici nu trebuie să înțelegi. De ce te *roade* pe tine grija ce fac alții? Nu e treaba ta.
Revin-o cu o întrebare reală.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In Africa se moare de foame si tu numai poti de inaltimea----- altora, rolling on the floor tare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fetelor le plac baieti inalti si tu esti prea gelos pe chestia asta pentru ca esti un pitic! tongue (Fara suparare spun ce cred)Dar mai sunt si fete carora le plac pitici deci stai fara grija gelosule tongue

| Foxyyyy a răspuns:

Si care e problema ta? laughing Iti e ciuda ca fetele nu se uita la tine sau ce? Evident ca toate fetele prefera baieti inalti, oricat de scunde ar fi ele. Mie mi se pare aiurea sa fie barbatul mai mic de inaltime decat fata, invers nu conteaza. Fiecare e cu cine doreste.

| 123450 explică (pentru Foxyyyy):

Razi degeaba, nu ai inteles
Eu am zis ca nu inteleg de ce fetele scunde stau cu baieti de 4 ori cat ele ca arata aiurea un cuplu din asta si nu cu un baiat cu care s ar potrivi mai bine, adica cu o idee putin mai mare ca fata ..zambareat o

| Foxyyyy a răspuns (pentru 123450):

Mie nu mi se pare deloc ca arata aiurea, ci dimpotriva..se completeaza (ea foarte scunda, el foarte inalt), arata foarte adorabil. ''Potrivirea'' asta de care spui tu, vazuta din punct de vedere social, e foarte plictisitoare, iti dai seama trebuie sa aiba o inaltime asemanatoare. bullshit.

| frostxtq a răspuns:

Tind sa cred ca esti mic de statura si de aceea esti complexat, pentru ca fetelor le plac baietii inalti.
Nu e o regula, insa un baiat inalt are o statura mai frumoasa si arata altfel decat unul mic si indesat.
Obsesia asta a ta vine din cauza complexului de care suferi si de aceea ti se pare ca peste tot unde te uiti vezi astfel de cupluri.

Răspuns utilizator avertizat
| 4343gddhkied a răspuns:

E putin exagerat ce zici, dar uneori nu conteaza! Pentru mine sincer ar conta. Asta e ca si aia cu varsta, o fetiscana de 14 ani sa fie cu unul de 29 sau 30 multi zic ca nu conteaza, dar daca iese in parc cu ala zice ca e tac'su!

| Andreutza098 a răspuns:

Dacă într-o relație fată are o statură foarte mică față de cea a băiatului nu înseamnă că formează un cuplu aiurit. plus la asta înălțimea nu contează într-o relație dacă există dragoste.
Baftă!

| djlukass a răspuns:

Pentru tine sa inteleg ca e mai de pret inaltimea intr-o relatie decat alte lucruri? Cu ce te deranjeaza ca vezi cazurile acestea? fetele care au un metru jumatate nu merita sa fie iubite si respectate de un baiat mai inalt? chiar nu inteleg care e problema. Scuza-ma ca iti zic direct si cam rautacios da esti limitat(a) sincer. Pa Pa.

| ILoveRudolf a răspuns:

Cu ce te enerveaza? Te enerveaza ca nu tin cont de inaltime si se iubesc? Si pe bune cam nici o femeie nu are 1.30 m, iar baiatul nu ajunge la 2 metrii. nu e cine site ce diferenta. Esti exagerat

| ionutzu93 a răspuns:

Ideea e urmatoarea: fetelor le plac baietii inalti. Chiar daca ele sunt mici de statura nu tin cont de asta si in plus nu sunt destule fete inalte pentru baietii inalti, asa ca se adapteaza si ei.

| Coconuda a răspuns:

Eu nu inteleg de ce baietii de statura mica stau cu fete inalte))