De fapt, asta este un lucru bun, fiindca vrei sa fii independenta (sa nu depinzi de nimeni, sa te descurci cu propriile puteri). Asta chiar este un lucru bun la un om.
Oarecum inteleg. Si eu am refuzat ajutorul in multe situatii si acum ma gandesc ca nu am facut bine, uneori ai mai mult de castigat din colaborare decat pe cont propriu dar fiecare decide pentru sine cum este mai bine.
Cu iubitul este un pic ciudat. Sustin cu tarie ca e bine sa nu depinzi niciodata financiar de un barbat (sau in general de partenerul de viata) fiindca te pune intr-o pozitie vulnerabila dar nu vad nimic rau sa primesti un cadou, chestii micute gen un parfum, o bratara, bilete la un spectacol (asta e ce imi cumpara de obicei iubitul meu). Si poti sa ii oferi si tu ceva ce stii ca isi doreste ca sa nu te simti ca profiti de el. Nu mai lua totul asa in serios, lasa-l sa se simta cavaler si sa iti plateasca macar o cafea.
Faci exact ceea ce-ți place și cum te simți bine.
De ce ai crede că ai putea avea vreo problemă dacă nu ai
comportamentul identic cu al celorlalți?
Tu ești tu, nu ești copia nimănui.
Și ai dreptul să fi cum ai chef fără să dai explicații.
Continuă să fi așa cum îți place și cum te simți bine și nu-i băga în seamă pe cei care te trimit la psiholog.
Și eu funcționez cam pe același principiu și n-am nici o problemă.
Da, prietenul tău nu este bărbat adevărat pentru ca profita de faptul ca tu vrei sa iei plătești consumația
E un lucru chiar foarte bun că esti atât de independenta dar e bine sa mai faci cate un efort și să accepți macar cadourile