| anim a întrebat:

Nu inteleg de ce prietena mea nu vrea sa puna spre exemplu pe contul de facebook ca este intr-o relatie cu mine sau ceva de genu din moment ce suntem de 2 ani impreuna. Ea zice ca asta pentru ea ii un lucru intim si ca se mandreste cu mine in realitate nu pe un amarat de cont de pe net.Sincer ma deranjeaza asta destul de mult si intr-un fel nu-mi dau seama de ce.Niste pareri dc evita sa puna pe facebook? Ea nu prea foloseste contul, doar ca ol are facut si exlcus sa aiba pe altcineva si pentru asta sa ascunda.

Răspuns Câştigător
| Klepto a răspuns:

Dupa 2 ani de relatie, tu te legi de prostia asta?
Daca fata te iubeste si se mandreste cu tine si nu vrea sa te imparta cu facebook-ul, de ce te legi de chestia asta?
Schimba ceva faptul ca ii apare "Intr-o relatie cu X"?
Cauti acordul Facebook-ului in relatia ta?
De ce sa te deranjeze moftul asta?
Tu ai zis, exclus sa aiba pe cineva si sa se ascunda, lasa copilariile astea.Nu te chinuii sa intelegi femeia, femeile trebuie iubite nu intelese, parerea mea este sa lasi prostia asta si sa te bucuri de relatie.
Preferi sa fii cu ea in realitate sau ca dupa ceva timp sa scrie "Nu mai este intr-o relatie cu X" pe Facebook si ca spuna amin(ai vazut ce joc de cuvinte? tu anim, ea spune amin relatiei) relatiei, ca tu ai preferinte virtuale decat reale?
Eu(dar fiindca sunt mai ciudat), as prefera o prietena in realitate, si m-ar durea unde n-ar bate soarele de link-uri si statusuri penibile.

Love is supposed to be in real life, not on Facebook...

3 răspunsuri:
| Crazyfish a răspuns:

Man,pregateste-te sa afli adevarul, cred ca mai are pe cineva.

| CasaN a răspuns:

Daca n-ai ce face cu prietena ta, da-mi-o mie. Nici eu nu pun pe facebook ca sunt intr-o relatie cu cineva. Aia trebuie sa stiti voi si prietenii vostri, sau esti prea cocalar si prea smardoi ca TRE SA STIE SI VECINU DE LA 3 CU CINE MI-O TRAG EU, CE MASINA AM? Patetic. Eu o respect pe prietena ta pentru asta, sincer. Ea vrea sa te pastreze happy

| snake28 a răspuns:

Pai mai mult ca sigur are pe cineva. Faza e sa o lasi sa se dea singura de gol.