| Larisa_5606 a întrebat:

Nu inteleg o chestie.De ce tot aud ca aduce subiectul "eu" in discutie? De ce tot se ajunge sa se vorbeasca de mine, chiar daca "cica" nu ma sufera, ma considera ultimul om, si ne-am jignit si ne-am facut in toate felurile? De ce face chestia asta? Eu i-am spus ca il plac cu ceva timp in urma dar nu a fost niciodata ceva intre noi.De vreo saptamana si ceva nu m-am mai vorbit absolut deloc, si cand ne-am intalnit pe afara tot incerca sa ma enerveze si sa ma streseze.De ce aud ca a zis ceva de mine cu cateva zile in urma?straight faceMultumesc.

7 răspunsuri:
| Jigsaw a răspuns:

Ce ai zice sa intrebi pe cei care au fost de fata?

| Larisa_5606 explică (pentru Jigsaw):

Ce as putea sa ii intreb pe cei care au fost de fata?

| Jigsaw a răspuns (pentru Larisa_5606):

Care,ce a zis de tine.

| Larisa_5606 explică (pentru Jigsaw):

Nu am stat sa intreb ce a spus despre mine.Insa stiu ca s-a ajuns sa se discute.Nu prea a vrut sa dea multe detalii persoana respectiva.

| Originalone a răspuns:

Renunta,ce este asa simplu.
Iati viata inainte,se poate ajunge de la agresiune verbala si la violenta domesteca, te baga si in spital.
Nui de jucat cu prosti de astea.
Femeia trebuie respectata, nu agresata verbal si batjocorita.
Bagati mintile in cap.
Chiar nu va inteleg de ce incercati sa mentineti astfel de relati care provoaca nervi si stress.

| sorinL1 a răspuns:

Simte ceva pentru tine dar nu vrea sa "cedeze" si sa iti arate asta. In mintea lui lucrul asta inseamna ca el este veriga slaba asa ca incearca sa te tachineze ca sa iti atraga atentia. Altfel te-ar ignora si si-ar vedea de viata lui.

| VulpiXd a răspuns:

Mai am patit acelasi lucru si e evident ca te place ascultama pe mine e limba dupa tnnn