| Bubu9110 a întrebat:

Buna!
Nu intelg un lucru :
Eu sunt in stare, si stiu sa dau sfaturi altora in dragoste iar eu singura nu sunt capabila sa urmez un sfat de al meu... Nu pot sa ma sfatuiesc singura...

De ce?

10 răspunsuri:
| Debb a răspuns:

"Usor de spus greu de facut". Cu totii patim asa.

| sorinsmq a răspuns:

Pentru ca nu ai incredere in tine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca fiecare persoana primeste un sfat de la altcineva.

| ZEU93 a răspuns:

Problema altora e usor de vazut si de "sfatuit" dar ale noastre sunt mai grele si cand le traiesti pe moment te pierzi happy

| X a răspuns:

Raspunsul e foarte simplu, cand e vorba de tine nu poti gandi normal asa cum o faci cand vrei sa ajuti pe cineva toti patim asta sau iti e frica sa nu gresesti, sa te lasi cuprinsa de sentimente atunci cand vine vorba de o prietena nu iti e asa frica de esec de aia e bine sa apelam la cineva apropiat cand avem nevoie sa fim sfatuiti

| ThePinkPanther a răspuns:

Pentru ca atunci cand este vorba de tine esti implicata mai tare emotional si aici intervin sentimentele tale care impiedica ratiunea. Asa mi se intampla si mie. Sunt realista si cu capul pe umeri cand vine vorba de ceilalti iar cand este vorba de mine imi pierd capul si nu sunt deloc atentahee hee

| Pho3nix a răspuns:

Pentru ca nu esti increzatoare in tine. Trebuie sa ai incredere in tine.

| Ana94 a răspuns:

Asa is si eu laughing Dau sfaturi de dragoste si pozitive celorlalti si sfaturile astea ar trebui sa le urmez si eu dar nu pot laughing Asta pentru ca,probabil,nici tu,nici eu nu avem destula incredere in fortele noastre si,daca un lucru ni se pare greu de facut,zicem imediat "nu fac asta, e prea greu pentru mine!" fara ca macar sa incercem si astfel, nu ne putem urma propriile sfaturi pentru ca nu credem ca suntem in stare sa le urmam.

| octi_7309 a răspuns:

Ii usor sa dai sfaturi altora dar ii greu sa le urmezi singur(ă).

| GuessWho_8607 a răspuns:

La teorie toti suntem asi, din pacate, practica ne omoara.
E usor sa dai sfaturi cand nu esti implicata direct. Dar, cand tu esti persoana in cauza, intervin sentimentele care te fac sa nu mai rationezi. pa pa