anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna, nu judecati si nu am nevoie de vorbe cum ca de ce nu ne-am protejat...Am 14 ani si s-ar putea sa fiu insarcinata, am facut un test luni dar a iesit negaitv... Ultimul contact pe care l-am avut a fost vinerea trecuta. Insa o sa mai repet 2 teste saptamana viitoare, mama mea deja a gasit testul in cosul de gunoi si m-a certat, jignit si spus ca un avort este foarte scump (in caz ca eram gravida). Asa ca este exclus sa fac ceva cu acordul ei in caz ca sunt insarcinata deoarece ea deja stie ca nu sunt, desi sansele sunt mari avand in vedere ca mi-a intarziat ciclul, tot timpul imi vine in jur de 18-22 de zile dar deja au trecut 27, niciodata nu mi-a venit dupa mai mult de 24 de zile. Exista undeva clinici in toata Romania unde as putea face avort/ avort medicamentos fara acordul parintilor, la negru? Va rog! Locuiesc intr-un oras mic, iar prietenul meu este major, nu vreau ca el sa aiba probleme si nici sa imi afecteze mie viata fiind "un copil cu copil", anul acesta trebuie sa intru la un liceu. Atat mama lui cat si a mea au fost de acord cu relatia noastra, dar totusi lucruruile sunt grave. Multumesc!

12 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Un test corect de sarcina se poate face DUPA 21 de zile, de la ultima partida sexuala.

Orice test facut inainte de 21 de zile este inutil si eronat, fiind facut cu mult timp prea devreme ca hormonul Hcg (al gravidiei) sa poata iesii in evidenta si sa anunte sarcina.

La 14 ani se face avort numai cu consimtamantul parintilor.
Esti copil mic si este ilegal sa se faca ceva fara instiintarea si acceptul parintilor.
Daca parintii tai sunt suparati pot depune plangere la Politie impotriva acestui barbat care te-a seduc si a facut sex cu tine, iar Politia il poate baga in puscarie, fiindca tu esti mult prea mica pentru a consimtii sexul si el poate fii considerat PEDOFIL>

Nu mai intreba de avort "la negru" ca nici un medic nu-si risca cariera, ca sa faca avort la o minora!
Ceea ce doresti tu, este posibil doar cu acordul scris al parintilor!

| lpavel a răspuns:

Prietenul tau e cam idiot... dar stai calma ca daca ti-a iesit negativ testul nu ai cum sa fii insarcinata! Cat despre avort este ilegal s-o faci fara acordul unui parinte deoarece esti minora! doar daca ai gasi un doctor sa te rezolve fara sa-ti ceara datele, la negru cum s-ar zice dar te-ar costa foarte mult... oricum daca ti-a iesit negativ nu trebuie sa-ti faci griji, la varsta ta menstruatia nu e regulata pentru ca corpul tau e in continua transformare. mai fa-ti testul mai tarziu cum ai zis dar eu sunt sigur 100% ca nu esti insarcinata si din asta sper sa inveti ceva tu daca iubitul tau e atat de prost.

| Violleta2022 a răspuns (pentru lpavel):

Te rog mult, nu mai da raspusnuri in necunostinta de cauza.

| lpavel a răspuns (pentru Violleta2022):

Te rog eu mult mai citeste o data ce am scris! si inca ceva, daca ceva nu-ti convine scrie-ti scrisoare acasa!

| Violleta2022 a răspuns (pentru lpavel):

@lpavel
Nu mai raspunde fetelor daca nu ai habar de cicluri mentrusale si teste de sarcina! Un test facut dupa cateva zile nu va arata niciodata realitatea si faptul ca tu-i confirm 100% ca nu-i gravida, nu o ajuta pe fata, dimpotriva.
lasa sfaturile despre femei, cicluri menstruale si alte probleme strict feminine in grija noatra, a femeilor cu experinta, ca incurci lumea degeaba cu sfaturi eronate la ansiorii tai.

| Goete a răspuns:

Felicitari

| Niciunnumedeutilizator a răspuns:

Testul de sarcină arată corect abia după 21 de zile de la contact. Degeaba l-ai făcut în 24, dacă contact ai avut în 21. Așteaptă până pe 10 februarie și fă iar testul.

Răspuns utilizator avertizat
| Aditu94 a răspuns:

Buna domnisorico,
Nu te invinuesc pentru asta,dar voi cauta sa te ajut in urmatoarele randuri. Te sfatuiesc sa iei legatura cu iubitul tau si sa discuti cu el in prealabil despre acest lucru,chamal la tine mentionand ca vrei sa discuti ceva important,dar sa fie si mama ta in preajma ca martor,apoi dai vestea si vezi reactia lui. Unii barbati fug de responsabilitate cand aud ca iubitele lor sunt insarcinate. Tu ai zis ca e posibil sa fii insarcinata,dar testul indica ca e negativ deci nu esti insarcinata,insa ai putea sa mergi la un control ginecologic impreuna cu iubitul tau,dar dupa ce ii dai vestea. Daca dupa ce ii dai vestea el o da cotite si nu isi asuma,si cauta scuze penibile cum ca ar fi vine ta si nu a lui,o va face sa scape,dar daca el se va bucura,te sfatuiesc sa nu faci avort si sa duci sarcina la bun sfarsit. Daca faci avort,vei omora un copil,il vei avea pe constiinta si te va marca pe termen lung,dar cel mai grav este ca daca pe viitor vei dori sa mai faci copii, exista posibilitatea sa nu mai poti ramane insarcinata. Eu de regula cand o fac neprotejat o scot inainte de a-mi da drumul, pentru simplul fapt ca nu vreau copii si ca nu ma simt pregatit. Pentru voi era indicat protejat o perioada pana va obisnuiati. Capul sus, pieptul si privirea inainte si fii optimista, trebuie sa fie bine. Mai faci un test si vezi ce si cum este si daca este sa fie, Doamne ajuta, vin sa iti botez copilul.

| MichailOfilescu a răspuns:

Imi pare scuze dar pe prietenul tau o sa il manance puscaria.
O viata si o gaura in cur are.