| bellaisabella a întrebat:

Nu m-am gandit niciodata ca am sa pun o astfel de intrebare... Duminica am fost la o prietena acolo era si cel mai bun prieten al meu cu care am inteleg ff bine si totul a mers ok pana ce am hotarat sa fim impreuna ne'am intanlit (face to face) si ne'am inteles ff bine chiar stateam foarte apropiati iar acum cand vorbim pe mess parca nu mai vrea sa vorbeasca cu mine s-a racit sau nici nu stiu. help.

Răspuns Câştigător
| Florry19 a răspuns:

De obicei idilele astea între prieteni foarte buni nu durează foarte mult şi îţi spun asta din proprie experienţă [există şi excepţii], dar în general el te cunoaşte cât de cât, tu îl cunoşti pe el cât de cât şi atunci se pierde curiozitatea aceea. Nu ştiu dacă mă înţelegi.
E posibil să aibă treabă sau pur şi simplu să nu aibe chef de vorbă. Poate şi-a dat seama că nu vrea să fie cu tine, poate are probleme personale. Sunt fel şi fel de situaţii. Vorbeşte deschis cu el şi întreabă-l dacă tot sunteţi prieteni aşa buni. Dacă e baiat cinstit, îţi va spune ce îl apasă.
Te pupăcesc!

3 răspunsuri:
| krystal02 a răspuns:

Poate ii e frica de impresia pe care a avut-o asupra ta. Incearca sa mai vorbesti cu el, sa fii mai deschisa sa glumesti, asaa poate il destinzi, si totul va reveni la normal. Nu e nimic ce nu poate fi rezolvat cu un zambet. Succes

| Bubuuuu a răspuns:

Poate ii este frica sa nu fie una dintre relatiile care se sfarsesc tragic gen: nu mai vb. si nu mai sunteti nici prieteni. Daca ati fost cei mai buni prieteni poate incearca sa.si salveze relatia. Incearca sa vorbesti mai mult cu el. Bafta >big grin

| ganton a răspuns:

Iti pute gura sau ceva thinking