| nexT_2456 a întrebat:

Nu ma simt bine deloc in corpul, simt ca nimeni nu ma place, poate sunt alti care ma plac si nu vad eu, (ma refer in general la fete). Vad doar partea negativa a lucrurilor, ma simt foarte jenant, tot cred ca altii sunt mai in avantaj ca mine mai buni. De cand ma stiu nu am fost niciodata cu picioarele pe pamant, ma simt urat ( nu mi-a spus nimeni ca sunt urat)dar nici ca sunt frumos). Poate sa fie si motivul acesta sa nu am un pic de incredere in mine?, nu stiu m-am saturat sa ma simt penibil la scoala, pe strade, peste tot unde ma duc, eu ma simt penibil.Chiar daca fac lucuri destul de bune, nu sunt multumit deloc de mine, eu tot cred ca din cauza ca nu iasa treaba cu fetele de aceea ma simt penibil, si nu ma plac nici eu! Cum sa fiu si eu ca toti oameneii plini de energie in ei, cu chef de viata sa stiu ca traiesc, sa simt macar un strop de fericire? Cum, oare se poate schimba ceva?

Răspuns Câştigător
| SunshineGirl a răspuns:

Fericirea ti`o faci tu, cu mana ta.De tine depinde absolut totul : cum te vad ceilalti,cate reusesti sa faci,aspectul tau. Daca tu le arati altora ca te accepti asa cum esti si sa scoti la iveala toate partile tale bune, ei te vor considera asa. Daca tu insa spui ca esti penibil si te desconsideri, asa te vor percepe si ceilalti.Nu uita, fericirea sta`n mainile tale.Tu singur decizi daca lasi deoparte gandurile rele si traiesti impacat sau nu!

4 răspunsuri:
| 4b a răspuns:

Se poate schimba ceva la tine nexT; incearca sa nu mai fi asa de pesimist, priveste viata asta idioata cu alti ochihappy stiu ce inseamna sa te subestimezi, insa iti faci rau cu mana tasad
Daca stai bine sa te gandesti, fiecare persoana e frumoasa in felul ei, si nu trebuie sa te mai stresezi pe chestia asta pustiu.
Nu trebuie sa te simti penibil, eu stiu ca infatisarea conteaza fff mult in ziua de azi, insa mai da-o in colo, nu poti sa multumesti pe toata lumea. Imposibil sa nu te placa vreo fata, nu vrei tu sa recunosti, las ca stiu eu...winking
NextT-ule, multumeste Cerului ca traiesti si incearca sa dai un rost vietii tale. Uite, iti imprumut putina fericire de la mine, ai grija cum o folosesti!

| Narcis2007 a răspuns:

M-am regasit complet in ce ai scris sad

| Lexii a răspuns:

Sincer... imi pare atat de rau pentru tine pentru ca in copilarie si eu am trecut prin ce treci tu. De pe la 8-9 ani am devenit obsedata de faptul ca eram putin mai grasa decat celelalte fete de varsta mea si din cauza asta simt ca mi-am pierdut jumatate din copilarie. Lumea e rea si vorbeste numai prosti deoarece nu stie cum e sa fi in locul persoanei respective. Din fericire pe la 12 ani am reusit sa slabesc si acum nu mai am probleme cu felul in care arat doar ca acum o saptamana am primit "tragica" veste ca trebuie sa port ochelari de vedere toata viatastraight face(nu tot timpul decat cand citesc scriu tv calculator) si am crezut ca pica cerul pe mine. mi-am pierdut o parte din copilarie din cauza greutati nu vruiam sa imi pierd adolescenta din cauza ochelarilor de vedere. Bine. acum m-am obisnuit cu ideea si nu e asa de rau. Asta trebuie sa faci si tu: sa te accepti asa cum esti pentru ca nimeni nu e perfect toti avem defecte depinde doar de noi cum stim sa la acoperim si sa le acceptam. Dupa modul in care vorbesti mi se pare ca esti un baiat sansibil si educat, nu lasa aspectul fizic sa iti distruga copilaria/adolescenta/viata. ar fi foarte trist si in viitor vei regreta.
Priveste in oglina si cauta toate calitatile pe care le ai si o sa vezi ca sunt foarte multe.
Fi optimist si mult succes!:*

| OnlyOne111 a răspuns:

Te inteleg si eu ma simt prost ca am 14 ani si 42 kg si rade lumea de mine ca-s slab dar mna... gandeste-te la ceva ce poti iesi in evidenta sa poti sa impresionezi... si niciodata sa nu gandesti negativ