| Anileda a întrebat:

Nu mai inteleg nimic.Baiatul pe care il plac m-a refuzat acum 3 zile si ieri dupa 2 zile in care nu am vorbit, imi trimite un mesaj cu ce faci si de ce nu mai vorbesti cu mine, i-am raspuns si dupa cica.Nu era pentru tine scuze. Ce sa mai inteleg?straight face

7 răspunsuri:
| Libelle a răspuns:

Decii...te-ai simtit penibil de 2 ori.Da-l incolo, nu e in stare sa infrunte o situatie, da mesaje si apoi...le neaga?!

| Deny1333 a răspuns:

Mesajul era pentru tine, clar. Ia ţine-l tu puţin pe jar, să vezi că tot el vine la tine.

| 4l3x a răspuns:

E un panpalau si nu are curaj sa iti spuna direct ca te iubeste, pentru ca stai lin mesajul acela pentru tine era, da' asa sunt unii baieti isi exprima mai greu sentimentele

| Stuff a răspuns:

Uite iti cunosc situatia fiindca tiam mai vazut postarile de mai devreme uite eu cred ca mesajele erau pentru tine pentru scuza asta a folosito o data mai devreme, o data merge a doua oara te prinzi eu cred ca inca te place si nu mai are curajul sa tio spuna

| adela93 a răspuns:

Ishi bate joc de tine...lasal

| LadyDdi a răspuns:

Faptul ca nu mai stai dupa "fundul" lui ca sa ma exprim astfel, fapt care sunt sigura ca-i ridica increderea in sine, il determina sa apeleze la variante care sa te readuca la stadiul anterior in care-i dadeai de inteles ca-l placi si el era sigur ca are o admiratoare.
Daca analizam logic un mesaj de tipul "De ce nu mai vorbesti cu mine?" nu poate fi trimis oricui din greseala, asadar sigur era o modalitate ca sa-ti arate ca daca el te-a refuzat, tu poti continua sa-l cauti si sa-l placi si whatever.
De altfel, mai exista si posibilitatea ca acum roata sa se fi intors si el sa te simpatizeze la randu-i.

| Simona456 a răspuns:

Eu cred ca baiatul ala te iubeste si ca te-a trimis acel mesaj pentru ca sa vezi tu ca el te iubeste si a zis scuze pentru ca ii era rusine sa recunoasca