| vladinhoVLADUTZ a întrebat:

Nu mai inteleg nimic iubita mea imi spune ca ma iubeste si chestii de genul asta si tot primeste telefoane si mesaje de la fosti si mai nou ii viseaza noapte.Are vise in care fosti ei prieteni ii cer sa se impace cu ea si le spune ca nu poate pentru ca are prieten dar in vis nu isi recunoaste iubitul (adica pe mine). A mai visat in alte seri faptul ca m-a inselat iar in urmatoarea seara ca am inselat-o eu. Ce credeti ca e in capul ei de viseaza asemenea chesti? Sau zice ca le viseaza doar ca sa ma faca gelos in realitate ea sa nu viseze nimic, pentru ca in fiecare zi imi spune ce a visat.

12 răspunsuri:
| Cătălina a răspuns:

Si ce daca viseaza asa ceva, oricui i se poate intampla pentru ca nu este ceva voit, insa se intampla fara sa vrem. Daca te minte, atunci e problema ei si trebuie sa vezi ce e de facut.Are vreun motiv, nu?

| mgtow a răspuns:

Vezi sa nu viseze in timp real si sa fii inselat, grija mare ca poate sa te traga in gura lupului fara sa stii. Mai investigheaza si nu te baza mult pe ea deoarece da motive ca nu te mai vrea.

| NorbO a răspuns:

Vrea sa scape de tine, papalaughing

| underground05 a răspuns:

Imnda e posibil sa faca si chestia asta dar asta nu e un motiv de ingrijorare! nu stiu c sa zic poate ca mai tine inca la fostii sau poate ca tu nu i.ai demonstrat ca o iubesti si unei fete ii place sa vada la prietenul ei un gram de gelozie, asta ii da ei de inteles ca tii la ea si poate ca tu esti prea indiferent fata de ea si inventeaza povesti sa te faca oarecum gelos! bafta

| PufuSiPunct a răspuns:

Pai, daca ea zilnic viseaza chestii de genul... se cam joaca cu tine. Eu una am avut un vis asa de frumoooos zilele astea:X:X:X si urmatoarea seara am incercat sa imi fac subconstientul sa viseze acelasi lucru casa imi amintesc toate detaliile, si ia ghici, am visat opusulstraight face parca erau niste secvente dintr-un film de groaza, iar eu eram personajul principal, doaamnelaughing revenind, eu zic sa vorbesti cu iubita ta, sa vezi daca o framanta ceva sau sa o convingi sa iti spuna ce simte, sau daca minte in legatura cu visele, nu poti sta asa. Si sa incerci sa o linistesti daca o tulbura ceva, succes. Pa paaa

| Georgix a răspuns:

Dupa parerea mea ea crede ca te iubeste, dar de fapt nu e asa; viseaza chestiile astea pentru ca, probabil, pe ei i-a iubit si ii e dor de ei. Vorbeste cu ea serios, vezi ce simte cu adevarat si daca mai vrea sa continuati relatia. Nu merita sa pierzi timpul. Poti gasi pe altcineva oricand. Bafta! :*

| Intelligence a răspuns:

Nu te lua dupa ea.subconstientul intr-adevar ca te face sa visezi f.multe vise intr-o singura noapte.dar eu choar nu cred ca e posibil sa viseze chestii din astea noapte de noaptehappy
Eu zic sa o tratezi si tu putin la fel.sa vezi ea cum se simte?
Stai linistit- e airuea.ce spune ea.doar din pricina unor vise.
Orikum ar fi bine sa vbesti clar cu ea sa vezi daca te vrea pe tine sau pe altcineva.
Dar pana at. spune`i si tu ca ai visat in noaptea asta ca te`ai sarutat cu fost sa vezi cum reactioneazalaughing). Daca e geloasa-i bine. daca nu`, hmm.scartie fata`.winking Fundabatting eyelasheshee hee

| ignore a răspuns:

Nu te lua dupa vise.si eu visez multe chesti peste care nu am trecut sau mi leas dori si nu se intampla nimic in realitate.

| alylove15 a răspuns:

E posibil sa vrea sa te faca gelos... poate ea nu viseaza nimic.

| Papusik a răspuns:

Poate vrea sa te faca gelos :p.

| cucaracia a răspuns:

Se scrie fostii. :@

| opium a răspuns:

Prietena ta simte ca nu e bagata suficient in seama, asa ca se baga singura, asta e toata treaba.