Stii ce-ti propun eu? Nu-i mai spune nimic.Nu merita sa ii ridici orgoliul.Gaseste-ti un baiat mai bun decit toti ceilalti si arata-i ca toti cei cu care sta ea iti sunt deacum neinteresanti. Daca o sa ii zici ca te doare si nu e frumos ce face, nu o sa schimbe nimic.Nu o sa inceteze sa vorbeasca si iasa cuprietena ta pentru ca tie nu iti place. Din contra, poate sa isi ridice nasulsi sa faca asa sa suferi mai mult.Nu merita!
Tu pur si simplu fa concluziile ce tine de el si da-l dracului sa faca ce vrea. Tu fii mindra.Stiu ca este obijduitor dar totul trece.
Si daca doresti sa te razbuni intr-o oarecare masura, cit mai multe rochite, tocuri, parul mereu aranjat, unghiile, machiaj si desigur zimbetul pe buze! Fostul tau la sigur o sa te observe si o sa-i para rau de ceea ce a facut. iar tu cistigatoarea!
Mmm... Daca el o place pe prietena ta, slabe sanse. Daca tu o sa incerci sa-i atragi atentia si o sa-i arati ca il placi el poate sa se joace cu sentimentele tale si sa te faca sa suferi si mai rau. Sfatul meu este sa-l ignori si sa-l rasplatesti cu aceeasi moneda, adica, asa cum face el cu tine, asa sa-i faci si tu. Chiar daca in interior te doare, nu trebuie sa-i arati, prefa-te ca nu-ti pasa.
Asta e parerea mea, acum tu faci cum crezi ca este mai bine. Dar nu uita un lucru:
"Nu-ti asculta intotdeauna inima pentru ca ea este prima care o sa se insele"
Iti doresc succes in decizia pe care o sa o iei, indiferent care va fi ea!:*
Eu zic sa-ti vezi de viata, sa incerci sa-l uiti pentru ca nu merita. Nu-l mai baga nici tu in seama, sa vada si el cum e sa fii ignorat. Iar despre prietena ta daca si ea ii da atentie lui, inseamna ca ar fi cazu sa-ti faci alte prietene. Nu merita sa te stresezi pentru nimic, poate in timp o sa-si dea seama ce a pierdut si o sa vrea sa va impacati, daca mai vrei, pana una alta cauta pe altcineva. Stii cum e, cui pe cui se scoate.
Eu iti propun sa stai linistita un timp atata timp cat ai siguranta ca prietena ta nu va fi cu el.
Am fost si eu intr-o situatie asemanatoare si crede-ma nu-i deloc placut insa m-am resemnat si acum el umbla dupa mine.
Incearca sa-l uiti pentru ca e un fraier si nu merita dragostea ta o data ce se comporta cu tine asa.
Cand o sa iti dai seama ca asa e, o sa razi de clipele de acum.
Sper ca am fost de folos. Funda>
beausingurlamasamea întreabă: