In primul rand sterge orice poza, masaj de pe pc sau telefon cu el, sa nu ai nici o amintire de la el, sterge si acele 2 melodii, dupa asta, iesi pe afara, mergi cu prietenele tale la o plimbare, shopping, si cauta si alti prieteni, fa schimb de numere de telefon, id-uri si o sa ai o lista noua de prieteni, si nu te gandi la el ignora-l daca il vezi cu alta gandeste-te la viitorul tau si uita-l incetul cu incetul, timpul rezova totul
Traiesc aceeasi chestie, dar sunt baiat, si pe bune, imi place starea mea de spirit! M-am obisnuit cu ideea ca nu o sa o am niciodata, daca ma gandesc intr-un fel imi zic "sunt blestemat pe viata. As da orice sa fiu cu ea", dar daca ma uit in alt fel imi zic ca nu am nimic de pierdut daca nu sunt cu ea, nu se merita sa ma distrug psihic cand nici nu ii pasa, chestie adevarata de altfel.
Uita-l, mai sunt baieti, o gramada. Nu te distruge psihic pentru un baiat care se sterge la *** cu sentimentele tale. Unui baiat care adevarat tine la tine, ii pasa de tine. Bafta
E greu la inceput sa treci peste o despartire. Dar din ce cauza v-ati despartit? (intreb asta pentru ca observ ca tu inca tii foarte mult la el) Daca vrei sa treci peste, intrerupe toate legaturile cu el. Fara 'sa ramanem prieteni'. Peste ceva timp o sa treci peste. Acum incearca sa iesi cu prietenii, sa te distrezi si sa nu te mai gandesti la el. Ti-ai face rau singura daca te-ai gandi tot timpul la el. Asta e, a fost, lasi trecutul in urma si vezi viitorul. O relatie incepe, dureaza ceva si se termina. Treci peste, iti vezi de viata.
In primul rind sterge melodiile alea.si uitale pentru totdeauna.incearca si asculta un alt gen de muzica mai diferit ca de ex. disco-house.sau