Pentru tine, Alin a fost doar o optiune si el a simtit asta, felul si momentul in care l-ai parasit nu poate sa-l uite, nu-l poate uita nimeni daca ar fi fost in locul lui. G a fost timp pierdut pentru tine, a fost o alegere neinspirata in defavoarea lui Alin. Realist vorbind, Alin nu are nici un motiv sa-si puna sufletul pe tava pentru tine, G nu merita sa-i daruiesti ceva. Ce posibilitati crezi ca mai ai? Poate o relatie serioasa, de la zero, cu altcineva.
De Alin mi s-a rupt sufletul cand am vazut ce mi-a scris, cat de afectat a fost de despartire...el este dragostea vietii mele, si nu imi pot lua gandul deloc de la el, asta in cazul in care nu-mi da Dumnezeu pe cineva mai potrivit. Cat despre G., asa este, nu merita sa-i daruiesc ceva. Ma punea sa renunt la facultate, ca "ce imi trebuie facultate, la ce ma ajuta?". Si visul meu era sa fiu licentiata in Comunicare, ceea ce am si reusit in final, cu toate impedimentele relatiei mele toxice cu G. Alin este si cel mai frumos barbat pe care l-am vazut vreodata la propriu, cu toate ca se spune ca "frumusetea e in ochii privitorului", este cu un an mai mare ca mine, avem aceeasi energie, suntem amandoi intelectuali, si ne leaga o poveste ca in carti sau filme.
Nu, la felul in care l-ai parasit pe Alin nu poti spune ca este "dragostea vietii tale", nu poti sa-l abandonezi intr-un club in felul in care ai facut-o si sa spui ca inseamna nu stiu ce pentru tine. Nu uita ceva foarte important: increderea se pierde o singura data.
Este povestea vietii mele cea cu Alin. A fost frumos pana sa il parasesc, de basm, de aici si parerea aceasta. Am gresit odata, atunci cand l-am parasit, dar era si varsta, nu stiam sa iau decizii bune, iar a doua oara, cand ne-am reintalnit am incercat sa nu mai repet ceea ce facusem, dar n-a mai mers, lucrurile s-au complicat. Greselile tineretii...
Cu Alin n-ar mai merge sa ne mai dam o a treia sansa? Sa ii dau add pe Facebook? Inca imi sta gandul la el, e ca un fel de obsesie...dar nu stiu ce va crede daca fac acum un pas catre el. Multumesc!
Categoric nu!
Nu a functionata odata, nu va funztiona niciodata!
Nu mai pierde timpul inutil, cauat-ti unul nou, dar incearca sa nu repeti greselile din trecut cu asta.
E vorba de karma si atat, l-ai lasat pe Alin pentru domnu' G, apoi Alin cel mai probabil te-a lasat pentru alta, mergi inainte si cunoaste alti oamen, asta e doar o experienta de viata si atat.
Nu stiu daca e chiar asa, sau povestea prinde. Iti multumesc din suflet! Acum, de curand, a incoltit in mintea mea ideea de a scrie o carte. Povestea este mult mai complexa, si este una de vis, o reala poveste de dragoste. Daca ma voi apuca de scris, va fi ceva in genul Maitreyi a lui Eliade, roman al experientei. Insa mai am de citit pana sa ma apuc, de documentat.
Zici că ești licențiată în comunicare?
Și ai luat în serios ce ți s-a spus despre scrisul unei cărți?
Ce-i drept a fost foarte fină ironia. Cam ca o cărămidă printr-un geam. Foarte greu de observat...
Nu si-a dat seama ca ai fost sarcastică?
Sarcastic* ca-s barbat. Nu am fost deloc sarcastic, vad potential in ea : D.
Nu stiu daca a fost ironic sau nu, poate nu m-am prins de ironie tocmai datorita faptului ca mi s-a mai spus ca am talent la scris, iar la bac am luat 9, 50 la limba romana. Nu stiu ce sa mai cred! In fine, eu imi voi urma visul!
Daca eram vreo analfabeta, poate statea in picioare ce zici tu, dar asa... era de gandit! Multumesc pentru comentariu!
Oricum, subiectul era poavestea mea de dragoste...intrebarea cu scrisul era adiacenta, ca sa imi confirm niste chestii, deci sa revenim.
Eu am adresat o intrebare la modul cel mai serios, si de asta asteptam tot un raspuns plin de seriozitate, pentru ca, dupa cum am spus, ma ajuta sa aflu anumite pareri in decizia pe care o voi lua, daca sa ma apuc sau nu scris, pe marginea acestei povesti. Conteaza daca ma citeste cineva sau nu. Mutumesc!
Alin mi-a reprosat cand am vorbit online ca l-am parasit atunci, demult, citez "pentru borfasul ala", si m-a durut acest repros. Cum ar fi trebuit sa raspund si in acest caz?
Hmm. Oare de ce nu pot sa cred ce ai scris tu pe acolo
Dar ca sa nu fiu totuși rea și sa răspund la întrebarea cu o poveste mai mult sau mai putin fictivă… Pai cel mai bine ar fi sa elimini toate persoanele toxice din viața ta și sa încerci sa ai mai multe pretenții de la tine și de la un posibil partener. În felul acesta ai evita multe dezamăgiri și nu ai mai duce o viață nefericita.
Nu este deloc o poveste fictiva, mai ales ca este spusa sub anonimat...de ce as fi inventat?! Este cate se poate de real! Ma gandeam chiar sa scriu si o carte in urma unor experiente de acest fel. Oricum, ma crezi sau nu, multumesc pentru raspuns.