anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu mai sunt cu "el" de 3 luni. Acum, aud de la cateva persoane ca, cica el si-a batut joc de mine. Cand ii spui lui, ca nu mai vreau nici sa aud de el pentru ce a facut, ma roaga frumos sa nu ascult lumea si imi spune in continuare ca nu si-a batut joc de mine. Ce Dumnezeu sa cred?sad Inca il iubesc... dar nu cred sa mai fie ceva intre noi... Nu mai isi doreste asta, iar eu sufar zi de zi pentru ca l-am iubit foarte mult. Va rog, ajutati-ma. dati-mi un sfat, ce pot face sa il uit mai repede, ce sa cred?

Răspuns Câştigător
| Crysstallss a răspuns:

Niciodata nu este bine sa crezi ce spune lumea,dar daca ai auzit de la mai multe persoane este posibil sa fie adevarat, eu una nu am incredere in niciun baiat, te cred ca il iubesti, dar daca el te-ar fi iubit nu ar fi spus asa ceva si parerea mea sincera este ca nu merita, stiu ca iti este greu dar cu timpul o sa il uiti si cred ca asta ar fi cel mai bine pentru tine. Sper ca te-am ajutat.

5 răspunsuri:
| BibiIVI0IX a răspuns:

Nu mai băga toată lumea în seamă. Dacă tu crezi că și-a bătut joc de tine, tu trebuie să știi! Voi știți cum v-ați comportat în relația voastră. Tu suferi din cauza unora și nu e bine. Dacă vrei să-l uiți, atunci când alții aduc vorba de el schimbă subiectul sau spune-le că nu vrei să te mai necăjești. Acum trebuie să treci peste „balta e plină de pești". Baftăă :*

| gazza01 a răspuns:

In primul rand gandeste'te la motivul pentru care si'ar fi batut joc de tine si ce te face sa crezi asta, prim absurd... App, ce a facut de nu vreai sa mai auzi de el?

| onasis1961 a răspuns:

Vezi ce inseamna sa cedezi total acum face baza.Gaseste-ti alt iubit si baga-l in masa pe nemernicul asta.

greece12
| greece12 a răspuns:

Ca sa il uiti,ar trebui sa realizezi cu adevarat ce inseamna cuvantul "trecut".
Este fostul tau,v-ati despartit.
Indiferent ce spune lumea,care by the way,intotdeauna va simti nevoia sa comenteze si sa-si bage nasul,neintrebata,problema este in puterea ta sa depasesti o relatie care s-a sfarsit.
Degeaba cauti raspunsuri,ceea ce v-a adus impreuna,ca si ceea ce v-a despartit sunt lucruri pe care tu le-ai trait,in amanuntime si in realitate,nu ai nevoie de vorbe si intrigi provocate de "prieteni" si "binefacatori".
Refuza discutiile pe tema asta cu cei din jur,interzice-ti sa te mai gandesti la asta si cauta sa-ti aduci in viata mici bucurii,si multe.
Fa lucruri care iti plac,muzica vesela,comedioare pe net,chiar bancuri,o plimbare pe la vitrine sa-ti "alegi" noua tinuta de primavara,o schimbare de look,o scurta cura de detoxifiere sa fii pregatita pentru vremea cand iti vei pune costumul de baie,orice!
Trecutul ingroapa-l, lasa-l exact acolo unde ii e locul, in trecut, traieste-ti prezentul cat mai vesel si mai frumos, iar viitorul va fi unul bun si luminos.
Inchide-ti ranile si invata sa privesti inainte!

| Azµre a răspuns:

E atât de greu să treci peste?