| Daiana90 a întrebat:

nu mai suport.nu mai pot scapa de prietena mea, nu pot sta nici un minut si eu singura fara sa vina si ea.ma suna in fiecare zi sa ma intrebe la cat iesim pe afara si eu ce sa ii spunstraight face. nu pot sa o mint ca nu ies ca nu sta departe si daca vine pe aici si ma vede se supara sau in cel mai bun caz se opreste si ea cu noi.imi place de un baiat care sta aici numa cateva saptamani si ii place si ei(ea nu stie ca eu il plac). eu tot ii ziceam ca ii urat ca sa nul mai placa, si ma calca pe nervi.cand vine face o mutra dinaia de fitoasa si tot timpu cat sta cu noi se mataie si isi plimba degetul prin par. jur ca ma irita de simt ca explodez.ieri cand a plecat acasa mi-a zis "vorbim maine". deci si azi o sa ma sune si nu stiu cum sa fac sa ies singura, ca mi-l fura pe alacrying. si asa cred ca incepe sa o placa si eu nu pot face cum face eaangryangryangryX, adica fitele alea care imi provoaca greata

4 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu merita sa strici o prietenie pentru un baiat. Mai bine sustine-ti prietena decat s-o concurezi. Pana la urma, baietii o sa tot fie, dar o prietena adevarata e mult mai greu de gasit.

| Zenithf a răspuns:

Tu, ea este sincera in ceea ce face, nu se ascunde ca si tine, din ceea ce spui, problema este la tine nu la ea. Si nu cred ca este fitoasa cum zici tu, din faptul ca ea se arata mai evident interesata de baiatul acela nu reiese de loc asta.
Nu te-ai gandit ca poate baiatul ala te-o placut mai intai pe tine, dar poate pari inaccesibila pentru el atunci el s-a resemnat si cauta pe cineva care arata ca el nu-i este indiferent?
Sau ea ti-a furat intotdeauna prietenii? Socoteste bine ce rau ti-a facut ea. Si invata un pic de la ea, ca daca stai inchisa intr-o carapace nu ai cum sa te faci iubita.
Domnul sa fie cu tine

GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

De ce nu vorbeşti sincer cu ea? Tu crezi că dacă îi spui că vai ce urât e, ea o să ţină cont de părerea ta? Nu. Dacă ei chiar îi place băiatul respectiv atunci n-o să ţină cont de părerea ta şi chiar aşa face. În locul tău aş purta o discuţie serioasă cu ea, i-aş spune că îmi place de băiatul respectiv. E mai urât dacă află de la alţii. Baftă!

| ClaraZ a răspuns:

Vorbeste cu ea. Spune-i ceea ce neai spus noua, ca nu ii suporti fitele, ca se prea tine dupa tine etc. Daca se supara pe tine asta e doar nu suntem legati de un prieten toata viatatongue.Si in plus se vede ca nu o suporti deloc.De ce ai mai fi prietena cu ea? Daca ii spui ca baiatul este urat crezi ca o sa tina cont de parerea ta? Nuwinking. Deci spune-i tot adevaru':*